Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήλωση του Δημοτικού Συμβούλου Παλαμά κ. Χρήστου Βαϊόπουλου

Στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/2/2020, προχώρησα μεταξύ άλλων θεμάτωνσε τοποθέτηση για έξαρση κλοπών και ληστειών στα χωριά του Δήμου Παλαμά και ιδιαίτερα στις Τοπικές Κοινότητες Πεδινού και Μάρκου, σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους.

Σε επαφές και συναντήσεις που είχα στη συνέχεια για το ζήτημα, τόσο με αιρετούς εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, όσο και με την Αστυνομία, διαπίστωσα ότι τα περιστατικά ήταν λίγα και δεν είχαν δηλωθεί στις αρχές.

Στόχος της τοποθέτησής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν να παρακινήσω τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλαμά να μεριμνήσει για αύξηση των αστυνομικών περιπολιών στην ύπαιθρο και αισθάνομαι την υποχρέωση να υπογραμμίσω ότι δεν είχα πρόθεση να δημιουργήσω οποιαδήποτε αναστάτωση.

Εξάλλου, το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά, αλλά και συνολικά η Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσαςβρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση για την πάταξη παράνομων, ή εγκληματικών δράσεων και οι προσπάθειες του Αστυνομικού Διευθυντή, των αξιωματικών και στελεχών της Δ.Α.Κ. έχουν φέρει αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα.

Εκφράζω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στις μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες των αστυνομικών αρχών του τόπου μας και ζητώ από τους πολίτες να προσφεύγουν πρώτα σε αυτές για την καταγγελία παράνομων ενεργειών που υποπίπτουν στην αντίληψή τους.

Βαϊόπουλος Χρήστος

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή