Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήλωση υποψηφιότητας της Δέσποινας Τσιαβές και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλολο

Σε μια εποχή γρήγορων αλλαγών, το να κάθεσαι ακίνητος είναι η πιο επικίνδυνη ενέργεια.

Σκιαγραφώντας λοιπόν το χαρακτήρα της σύγχρονης εποχής και των αντίξοων θα έλεγα εποχών τις οποίες διανύουμε τα τελευταία έτη καθώς και των γρήγορων αλλαγών , πιστεύω ακράδαντα ότι η παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ και τα άτομα από τα οποία απαρτίζεται , είναι μια παράταξη ήθους απαλλαγμένη από προσωπικά συμφέροντα η οποία θα προσδώσει στον τόπο μας μια νότα φρεσκάδας , προόδου , μια νέας προοπτικής αυτής που του αξίζει

Δεν δικαιούμαστε να μένουμε αδρανείς, ήρθε πια η ώρα να πάρουμε αποφάσεις και να συμμετάσχουμε σε δράσεις .

Ας πιάσουμε το νήμα της δημιουργίας και της προόδου από την αρχή και ας βάλουμε ξανά τον Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης. Το μέλλον είναι μπροστά μας και μας ανήκει .

Βάζουμε τον πήχη ψηλά στις συλλογικές προσδοκίες για το καλό του τόπου μας , του τόπου που γεννηθήκαμε , που μεγαλώσαμε , που τόσο πολύ αγαπάμε .

Ας δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ μια κοινωνία για την οποία θα είμαστε ΟΛΟΙ υπερήφανοι , έναν δήμο ΜΕΤΕΩΡΩΝ πρότυπο σε όλους τους τομείς

Συντάσσομαι λοιπόν και εγώ στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου, για να φτιάξουμε όλοι ΜΑΖΙ το μέλλον μας.

Δέσποινα Τσιαβέα

Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Τσιαβέα Δέσποινα γεννήθηκε το 1982, είναι μητέρα 2 μικρών κοριτσιών και κατάγεται από την Βασιλική Καλαμπάκας . Το 2000 εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης επιχειρήσεων από οπού αποφοίτησε και άρχισε να εργάζεται στον οικονομικό τομέα σε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες της Ελλάδος στην Αθήνα για 7 συνεχόμενα έτη. Κατείχε θέση προϊστάμενης στο τμήμα Customer Service – Credit control και μετέπειτα μετέβη στο λογιστικό τμήμα της επιχείρησης . Το 2011 επέστρεψε στα πατριά εδάφη οπού και εργάστηκε σε Λογιστικό Γραφείο για τα επόμενα 5 έτη . Από το 2016 έως σήμερα εργάζεται στο Λογιστήριο μεγάλης Ανώνυμης Εταιρείας που εδρεύει στην πόλη μας καθώς και στο λογιστικό γραφείο που διατηρεί ο σύζυγός της Παπαθεοδώρου Βάιος.

Έχει παρακολουθήσει σωρεία εκπαιδευτικών σεμιναρίων όσον αφορά τον κλάδο της και τελευταία απέκτησε και Πιστοποίηση με ειδικότητα ‘’Στέλεχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης‘’ . Αυτήν την στιγμή συμμετέχει στις διαδικτυακές υπηρεσίες κατάρτισης που διενεργεί το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος .

Την χρονιά του 2014 συμμετείχε ενεργά σαν ταμίας στον εκπολιτιστικό μορφωτικό σύλλογο η ¨ΚΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ¨ οπού διοργανωθήκαν με μεγάλη επιτυχία διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις με μια από αυτές να είναι και η πρώτη γιορτή καλαμποκιού τον Αύγουστο του ίδιου έτους .

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή