Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήλωση υποψηφιότητας του Ευάγγελου Γρηγορίου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, συμμετέχοντας στον Συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης».

«Συμμετέχω και εγώ στη νέα αυτή προσπάθεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου» δηλώνει «και είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με τους συνυποψηφίους μου για έναν Δήμο πρωτοπόρο, που θα δίνει τη δυνατότητα για νέες επενδύσεις και θα εξασφαλίζει νέες θέσεις εργασίας στους συνδημότες μας. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία στις εκλογές του Οκτωβρίου να τα αλλάξουμε

Βιογραφικό

Ο Ευάγγελος Γρηγορίου είναι γεννημένος το 1987, με καταγωγή από την Βασιλική Καλαμπάκας όπου και διαμένει έως σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Αλεξίου, με την οποία έχουν έναν γιό.

Έπειτα από την αποφοίτηση του από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων, δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό κλάδο και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναλαμβάνει θέση υπευθύνου στον τομέα πωλήσεων εστίασης.

Παράλληλα εισέρχεται και στο ελεύθερο επάγγελμα, διατηρώντας κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος-καφέ, στην γενέτειρα του, την Βασιλική.

Όντας άτομο δραστήριο και προερχόμενος από οικογένεια, η οποία ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με τα κοινά του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, αποτελεί εδώ και μεγάλο διάστημα μέλος της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Κεραυνός Βασιλικής, έχοντας κατά το παρελθόν διατελέσει και αντιπρόεδρος του σωματείου.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή