Δήλωση με ευχαριστίες και …πικρίες του Κώστα Σκρέτα

Πριν 2 χρόνια ανέλαβα τις τύχες της ομάδας των «Ικάρων» ως Πρόεδρος. 

Στόχος μου ήταν εξαρχής να οδηγήσω την ιστορική αυτή ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες αλλά και την μεγάλη «κόντρα» που υπήρχε μεταξύ των Θεσσαλικών ομάδων, που κάθε καλοκαίρι «σφάζονται» για το ποιος θα ξοδέψει περισσότερα χρήματα και χρόνο, ήξερα από την αρχή ότι ο στόχος θα ήταν πάρα πολύ δύσκολος να επιτευχθεί μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 2 ετών.

Με προπονητή λοιπόν την 1η χρονιά τον Γιώργο Κουρμέτζα (τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη συμβολή του) δείξαμε από τον 1ο  χρόνο κιόλας την διάθεση μας. Και ήρθε η φετινή άκρως επιτυχημένη χρονιά. 

Παρόλο το αρχικό μουδιασμένο ξεκίνημα η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με ηρεμία και προσήλωση χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες πέτυχε τον στόχο της.

Η 2η  θέση που κατέκτησε στην Θεσσαλία, της δίνει πλέον το εισιτήριο για την Γ' Εθνική κατηγορία. 

Δηλώνω λοιπόν ως Πρόεδρος των «Ικάρων» ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μας ανακοίνωσε ότι (περιμένουμε τις επόμενες ώρες τυπικά το επίσημο έγγραφο) η ομάδα μας πλέον θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική κατηγορία. 

Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω και να μοιραστώ την χαρά μου μαζί με τον προπονητή Κώστα Σδράκα, τον Γυμναστή Ανδρέα Σαλλιάγα , τον β. Φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Ζάχο και τον φροντιστή της ομάδας Ανδρέα Μπλάτζο για ότι πρόσφεραν συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές Βασίλη Νικολούσιο, Μιχάλη Τζιάνη και Κώστα Καλλιάρα για την προσφορά τους στην ομάδα (οι οποίοι παρασυρόμενοι από «κακές σειρήνες» που μιλούσαν για διάλυση της ομάδας ζήτησαν την μεταγραφή τους σε άλλους Συλλόγους) και να τους διαβεβαιώσω ότι η ομάδα θα είναι πάντα κοντά τους ελπίζοντας σε μια μελλοντική συνεργασία και πάλι. 

Να ευχαριστήσω τους αθλητές Ραφαήλ Λιβητσάνο, Βαγγέλη Τσιτσάνη , Γιώργο Τζιάνη, Βασίλη Κολότσιο και Χρήστο Μπαλωμένο οι οποίοι είτε για επαγγελματικούς είτε για άλλους λόγους αποχώρησαν από την ομάδα. 

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές που υπομονετικά όλο αυτόν τον καιρό άκουγαν τα μηνύματα της διοίκησης ότι η ομάδα θα ανέβει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Ευχαριστώ λοιπόν τα παιδιά που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στην ομάδα και την νέα χρονιά, Σταύρο Αργύρη, Γιάννη Μέξη, Φούλη Φούντα, Δημήτρη Παπανδρέου και Φώτη Μπαρμπαρούση. 

Επίσης, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μικρούς και μεγάλους χορηγούς της ομάδας που σε αυτές τις δύσκολες εποχές στήριξαν την προσπάθεια μας. Ακόμη, θα πρέπει να αναφέρω ότι η τέλεια συνεργασία με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και Συμβούλους του Δήμου Τρικκαίων (ειδικά την κ.Λεβέντη και τον κ. Αναστασίου) αλλά και η συνεργασία με τους υπαλλήλους του κλειστού γυμναστηρίου Μπάρας ήταν άψογη. Θα ήταν παράληψή μου να μην ευχαριστήσω τις διοικήσεις και τους αθλητές όλων των ομάδων (μπάσκετ και βόλεϊ που χρησιμοποιούν το κλειστό μπάρας) που όποτε τους χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας γιατί η καθημερινότητα είναι το πιο σημαντικό στοιχείο σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. 

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε την σύνθεση του τεχνικού team της ομάδας των Ικάρων καθώς και τις επικείμενες μεταγραφές αθλητών. 

Πρόεδρος Δ.Σ «Ικάρων»
 Κώστας ΣκρέταςΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή