Δημιουργείτε η «Θεσσαλική Συμφωνική Ορχήστρα» του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας

Στα πλαίσια της κάλυψης των αναγκών του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας δημιουργείται η «Θεσσαλική Συμφωνική Ορχήστρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας», με έδρα την Καρδίτσα.

Η Θεσσαλική Συμφωνική Ορχήστρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας θα έχει σε πρώτη φάση μόνιμη υπόσταση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και θα δραστηριοποιείται για να καλύψει τις ανάγκες του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας εντός και εκτός Θεσσαλίας.

Με πρωτοβουλία του Νίκου Ευθυμιάδη (Master of Arts στη διεύθυνση Συμφωνικής Ορχήστρας), δημιουργείται μια Συμφωνική Ορχήστρα, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μουσικοί κυρίως από τη Θεσσαλία, χωρίς να αποκλείονται από άλλα μέρη της Ελλάδος.

Οι δραστηριότητες που έχει προγραμματίσει το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και ο Νίκος Ευθυμιάδης για τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021 είναι πολλές και σημαντικές, σε αρχαιολογικούς χώρους, και σε υπαίθρια θέατρα.

Όσοι μουσικοί οργάνων Συμφωνικής Ορχήστρας, πτυχιούχοι, διπλωματούχοι, σπουδαστές τάξεων ανωτέρας (έγχορδα, πνευστά και κρουστά) θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να επισυνάψουν σύντομο βιογραφικό σημείωμα με τα απαραίτητα στοιχεία (σπουδές, προϋπηρεσία, κλπ) στην διεύθυνση του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, Κολοκοτρώνη 38 & Ύδρας, 43131 Καρδίτσα.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν από Επιτροπή Αξιολόγησης με Πρόεδρο τον Νίκο Ευθυμιάδη και οι επιλεγέντες θα ενημερωθούν μέχρι τις 10/04/2021, προκειμένου να ξεκινήσουν οι πρόβες της Θεσσαλικής Συμφωνικής Ορχήστρας για τις καλοκαιρινές συναυλίες, που έχουν προγραμματιστεί στο νομό Καρδίτσας, στη Θεσσαλία καθώς και σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :

στα τηλ.: 24410-75440, 24410-42896 και

στο e-mail: [email protected]

Λήξη ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων 26/03/2021.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή