Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημήτρης Παπαστεργίου – Κώστας Αγοραστός σημειώσατε 2

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την καθυστέρηση των έργων, καθώς εδώ και δύο εβδομάδες βομβαρδίζει με δελτία τύπου, που ενημερώνουν τον Τρικαλινό πολίτη για τα …τεράστια έργα που έκανε στην πόλη και που θα κάνει στο μέλλον, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με μία κίνηση …ματ, κατάφερε να τον …βάλει σε δημόσια αντιπαράθεση με μία …υπάλληλο.

Διαβάστε την απάντηση Παπαστεργίου

«Απάντηση Παπαστεργίου στην προϊσταμένη της διαχειριστικής αρχής Περιφέρειας Θεσσαλίας

 Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, αναφορικά με ανακοίνωση της προϊσταμένης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε δήλωσή του τονίζει τα εξής:

Πραγματικά εκπλήσσομαι δυσάρεστα με την απάντηση της προϊσταμένης της Διαχειριστικής Αρχής Θεσσαλίας κας M. Σαραφίδου.

  1. Θα συμφωνήσω ότι είναι απαράδεκτο αιρετοί να καταφέρονται εναντίον υπαλλήλων. Ακόμη περισσότερο όταν αυτό γίνεται δημόσια. Δυστυχώς, πιθανώς όχι από πρόθεση, έχει συμβεί στο παρελθόν.
  2. Ειλικρινά δεν κατάλαβα τί ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη της κας Σαραφίδου. Για τους λόγους αυτούς παραθέτω αυτολεξεί όλη μου τη δήλωση στο τέλος του κειμένου, προκειμένου να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Ως προς την φράση «υπάρχει πεπερασμένος αριθμός υπαλλήλων και πεπερασμένη ικανότητα», αυτή μεταφράζεται στο ότι ο συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων της υπηρεσίας έχει συγκεκριμένες (και όχι άπειρες) ικανότητες. Ας ξεσκονίσουμε λίγο τα ελληνικά μας, δεν είναι κακό. Σε καμία περίπτωση η φράση «πεπερασμένες ικανότητες» δεν παραπέμπει σε μειωμένες ικανότητες. Αυτό που απλά είπα είναι ότι πέρα από τους ανθρώπους και τις προσπάθειες που κάνουν, οι ίδιες οι διαδικασίες είναι εξαιρετικά χρονοβόρες, κάτι που δεν θα ήθελα να συμβαίνει.
  3. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι προφανώς δεν άκουσε τη δήλωσή μου και προέβη στην απαράδεκτου μένους εκτενή δήλωση, δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος. Ψυχραιμία. Καλώς ή κακώς όλοι κρινόμαστε.

Και κάτι τελευταίο. Αν η διευθύντρια της τεχνικής μου υπηρεσίας προέβαινε σε αντίστοιχη δήλωση για οποιοδήποτε αιρετό, το λιγότερο που θα έκανα, θα ήταν να την εγκαλέσω στην τάξη.»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή