Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημήτρης Παπαστεργίου: Θα προσλάβουμε σχολικές καθαρίστριες με γρήγορες διαδικασίες

Έτοιμη δηλώνει η δημοτική αρχή του δήμου Τρικκαίων για την λειτουργία των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων από την προσεχή Δευτέρα, ενώ σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του Δημάρχου κ. Παπαστεργίου στη Λέσχη 97,6 θα προσληφθούν για τον μήνα Ιούνιο περισσότερες σχολικές καθαρίστριες:

«Το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων θα φέρει και περισσότερες ώρες εργασίας για τις καθαρίστριες, και στις συμβάσεις έργου και στου αορίστου χρόνου, και φυσικά θα πληρωθούνε γι αυτό. Θα χρειαστεί όμως να προσλάβουμε και περισσότερα άτομα για το μήνα Ιούνιο και με γρήγορες διαδικασίες. Έχουν έρθει σήμερα και τα αντισηπτικά που θα μοιράσουμε στα σχολεία.»

Για τον 1 χρόνο που συμπληρώνεται σήμερα από την επανεκλογή του, ο κ. Παπαστεργίου σχολίασε την πορεία των προγραμματισμένων έργων λέγοντας:

« Πολλά πράγματα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται, όμως κάποια πράγματα πάνε αργά. Για παράδειγμα τα έργα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης πάνε αργά γιατί υπάρχει γραφειοκρατία, όχι γιατί φταίνε οι υπηρεσίες του Δήμου ή γιατί δεν τρέχουν από την Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας. Εγώ θα ήθελα να είχε ήδη ξεκινήσει το έργο της ανάπλασης του ποταμού Ληθαίου στην Καρδίτσης, γιατί είναι μια μελέτη που έχει ολοκληρωθεί και έχει εμπρόθεσμα κατατεθεί. Υπάρχει όμως καθυστέρηση στη Διαχειριστική Αρχή που υπάγεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, γιατί υπάρχουν πολλά έργα, πεπερασμένος αριθμός υπαλλήλων και πεπερασμένη ικανότητα. Δεν πάνε όσο γρήγορα θα θέλαμε εμείς, και το αντιλαμβάνομαι απόλυτα, άρα θα πρέπει και εμείς να περιμένουμε να πάμε με τους ρυθμούς που πάνε αυτά τα έργα. Το σημαντικό είναι ότι τα έργα αυτά που προγραμματίσαμε και υλοποιούμε θα αλλάξουν στην επόμενη χρονιά την εικόνα του κέντρου του Δήμου.»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή