Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημήτρης Παπαστεργίου: Θλίβομαι που η κοινωνία μας έχει ξεφύγει

Γιώργος Καϊκης: Δεν αναγνωρίζω Νόμους και ΣτΕ και θα είναι …ντάλα μεσημέρι που θα κατασκευαστεί σχολείο στην πλατεία Βουβής.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr με σθεναρό τρόπο και ενίοτε πολύ …επιθετικά, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων, υπερασπίστηκε απόψε την ομόφωνη απόφασή του να χτίσει σχολική μονάδα πάνω στην πλατεία «Βουβής», παρά την προσφυγή δημοτών στο ΣτΕ για ακύρωση των σχεδίων της Δημοτικής Αρχής.
Με φανερό ότι έχουν γίνει λάθη στο παρελθόν και υπήρξε αμέλεια Υπηρεσιών, φαίνεται ότι δύσκολα θα προχωρήσει το σχέδιο να αποκτήσει η περιοχή σύγχρονο διδακτήριο για τις εκπαιδευτικές ανάγκες.
Και επειδή αυτό ήταν φανερό, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας έκανε την ύστατη έκκληση στους αντιδρώντες κατοίκους να αποσύρουν την προσφυγή στο ΣτΕ.
Στο ίδιο «μήκος κύματος» και ο Γιώργος Καϊκης που τόνισε «δεν αναγνωρίζω και δεν χαμπαριάζω  Νόμους σε αυτή την περίπτωση, τους χαμπαριάζω σε υποθέσεις …"Ανάντι" και άργησα να καταλάβω γιατί σήμερα εκεί όπου θέλουμε να χτίσουμε το σχολείο είναι σήμερα ένα …βουνό- ανάχωμα. Το Σχολείο θα χτιστεί, θα είναι …ντάλα μεσημέρι ότι και αν πει το ΣτΕ. Άνομους πείτε μας αλλά έχουμε ευαισθησία σε τέτοια θέματα».
Υπέρ της κατασκευής του Σχολείου και οι Δημήτρης Παπαθανασίου και Δημήτρης Χατζηγάκης με τον Δήμαρχο να αναφέρει «δεν πάμε να φτιάξουμε …mall αν και τότε να μην είχατε πρόβλημα αλλά δεν προσβάλουμε την αισθητική σε μια πλατεία που δεν είναι για …βραβείο. Θα ντρεπόμουνα να υπογράψω αυτό το κείμενο που υπογράφθηκε κατά της ίδρυσης σχολείου και πραγματικά θλίβομαι που η κοινωνία μας έχει …ξεφύγει», στέλνοντας απειλητικό μήνυμα στους αντιδρώντες λέγοντας «μην τα βάζετε με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , το έργο θα ξεκινήσει και θα βγούμε με …ονοματεπώνυμα με το ποιοι αντιδρούσαν»…
Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησε …πανδαιμόνιο στην αίθουσα από τους αντιδρώντες για τις απειλές του Δημάρχου, με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλη Λάππα να απειλεί με …αποβολές από την αίθουσα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή