Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημήτρης Χατζηγάκης: Μια οφειλόμενη απάντηση στον Κοσμήτορα της ΣΕΦΑΑ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μετά το ρεπορτάζ του trikalanews.gr με επιστολές εκατέρωθεν 
 
Η σειρά του Δημοτικού Σύμβουλου Δημήτρη Χατζηγάκη να …επανέλθει στο θέμα της προσφοράς της ΣΕΦΑΑ στην τοπική οικονομία μετά τα όσα ανέδειξε αποκλειστικά το trikalanews.gr συμβαίνοντα στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων και προκάλεσαν την επιστολή του Κοσμήτορα ης Σχολής Ιωάννη Κουτεντάκη.
 
Ο κ. Χατζηγάκης, αναφέρει τα εξής: 
 
Σε ότι αφορά την από 3-10-2017 Επιστολή του καθηγητή και κοσμήτορα της σχολής ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που εδρεύει στα Τρίκαλα, κ. Γιάννη Κουτεντάκη στον ηλεκτρονικό τύπο, έχω να απαντήσω τα εξής:
 
1. Ουδέποτε αμφισβήτησα το έργο  και την σπουδαιότητα λειτουργίας της Σχολής ΣΕΦΑΑ στα Τρίκαλα, η πορεία μου στα κοινά  της πόλης ανά τα χρόνια το επιβεβαιώνει.
 
Σαν Νομαρχιακός Σύμβουλος την δεκαετία 1980 συμμετείχα στην Επιτροπή Αγώνα διεκδίκησης του ΤΕΦΑΑ για την πόλη των Τρικάλων, που είχε επισκεφτεί τον τότε Υπουργό Παιδείας κ. Σουφλιά, διεκδικώντας την Σχολή, πιστεύοντας πραγματικά στην σπουδαιότητα λειτουργίας της στην πόλη μας.
 
Σαν Δημοτικός Σύμβουλος έφερα το θέμα στο προσκήνιο υποβάλλοντας ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την κακή κατάσταση των δρόμων πέριξ της σχολής, ερώτηση η οποία έγινε αφορμή να γίνει κάποια υποτυπώδης συντήρηση στο γύρω οδικό δίκτυο.
 
Επανάφερα δε το πρόβλημα της κακής συντήρησης των δρόμων γύρω από τη Σχολή ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την ελπίδα να γίνουν πιο δραστικές επεμβάσεις για την βελτίωση του οδικού δικτύου και άρα  καλύτερη η εικόνα της πόλης στα μάτια των φοιτητών, οι οποίοι είναι οι φιλοξενούμενοι και οι διαφημιστές  μας.
 
2. Αυτός που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του Δήμου, ειδικότερα δε για τα θέματα της ΣΕΦΑΑ, ενημερώνεται διαρκώς και προσπαθεί να βρει λύσεις, εργαζόμενος αθόρυβα και ουσιαστικά, επιδιώκοντας αποτελέσματα και λύσεις. Ποτέ δεν αρνήθηκα πρόσκλησή σας να επισκεφτώ την Σχολή, αλλά και ουδέποτε δέχθηκα εκ μέρους σας πρόσκληση, να με ενημερώσετε για τα προβλήματα και κατόπιν να τα εκθέσω στο Δ.Σ. Παραμένω ωστόσο πάντα στην διάθεσή σας.
 
3. Σε ότι αφορά την «επιφυλακτική» στάση μου ενώπιον του Δ.Σ., δεν αφορούσε το Ίδρυμα και την λειτουργία του, αλλά αφορούσε την επιστολή που δημοσιεύτηκε  από εσάς στον τύπο για την οικονομική  συνεισφορά της Σχολής στην τοπική οικονομία, καταγράφοντας πόσα χρήματα «αφήνουν» οι φοιτητές ετησίως στην πόλη, αναφέροντας οικονομικά αποτελέσματα εντυπωσιασμού, χρησιμοποιώντας υποκειμενικά στοιχεία, που δεν συνάδουν με τους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε και δίνει την εντύπωση, σε μένα τουλάχιστον, να μας λέτε πόσα προσφέρει  η Σχολή στην πόλη  και τι θα γινόμασταν χωρίς τη Σχολή.
 
Η σχέση όμως της όμορφης πόλης μας με την ΣΕΦΑΑ όπως και με τη ΣΜΥ πρέπει να πορεύεται σε αγαστή συνεργασία για την επίτευξη των στόχων που είναι για το καλό των φοιτητών και των δημοτών της πόλης μας.
 
Σαν τρικαλινός πολίτης και βέβαια καμαρώνω με άρθρα που αναφέρονται σε οτιδήποτε θετικό για την πόλη μας, σαν αυτό  της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, όπως και με τα θετικά σχόλια  που ακούω από φοιτητές για τα Τρίκαλα και τους ανθρώπους τους και αυτά με κάνουν να θέλω να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο για την βελτίωση της πόλης μας και των υποδομών της».
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή