Δήμοι: Προσλήψεις στο Δημόσιο

   Για λίγους μήνες θα βρουν δουλειά ορισμένοι τυχεροί που θα μπορέσουν να μπουν σε Δήμους για εποχική δουλειά καθώς θα γίνουν το Σεπτέμβριο προσλήψεις στο Δημόσιο 3.119 θέσεων εργασίας  με σκοπό την αναπλήρωση του κενού όσον αφορά το δημόσιο προσωπικό, έστω και προσωρινά. 

Συγκεκριμένα:

   Για τους Δήμους:

   1.300 γυμναστές στα Πρόγραμμα Άθληση για Όλους. Θα προσληφθούν πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής οι οποίοι θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας 3 μηνών στην οποία ορίζεται ωριαία αποζημίωση.

500 εποχικοί στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων (ηλεκτροφωτισμός, καθαριότητα ύδρευση, αποχέτευση κ.α.).

Θα προσληφθούν οδηγοί μηχανημάτων έργων, καθαριστές, εργάτες, γεωπόνοι, βοηθητικό προσωπικό κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα έχουν διάρκεια δύο μηνών ως ενός έτους. Στα δικαιολογητικά περιλαμβάνονται αντίγραφο τίτλου σπουδών ( αν απαιτείται) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπία των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας και η σχετική αίτηση.

900 συμβασιούχοι στους παιδικούς σταθμούς των Δήμων. Οι προσλήψεις ξεκίνησαν ήδη και θα συνεχιστούν όλο τον Σεπτέμβριο μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι βρεφονηπιοκόμοι και βοηθοί βρεφοκόμοι, μάγειρες, βοηθητικό προσωπικό κουζίνας, καθαριστές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι κ.α.

Βασικά κριτήρια για την πρόσληψη είναι ο βαθμός του πτυχίου (όπου απαιτείται) η προϋπηρεσία, ο χρόνος ανεργίας και η οικογενειακή κατάσταση (ευνοούνται ΑμεΑ, πολύτεκνοι, νομαδικοί γονείς ανηλίκων).
Για την πρόσληψη η προϋπηρεσία μοριοδοτείται 60%, οι σπουδές 25%, η ανεργία 10% και η οικογενειακή κατάσταση 5%.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι: πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, αντίγραφο τίτλου σπουδών και αντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας μαζί με την σχετική αίτηση.

   Για τα Μουσεία:

   419 προσλήψεις θα γίνουν στα μουσεία της χώρας με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου για 8 μήνες. Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, αρχαιολόγοι, συντηρητές, αρχαιοτήτων, λογιστές, ειδικευμένοι εργάτες κ.α.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή