Δήμος Καρδίτσας: Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο «Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες»

Την Τετάρτη 23  Δεκεμβρίου 2020 διοργανώθηκε Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο «Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες»που περιλάμβανε, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και γεύμα(προσφορά του Κέντρου από τις δωρεές που συγκεντρώνονται στο Κέντρο).

Φέτος η γιορτή ήταν διαφορετική λόγο των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε.

Παρόλο αυτά το προσωπικό, οι εθελοντές και ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Θεοδωρόπουλος Θεόδωρος και ο Αντιπρόεδρος κ. Ψημμένος Σωτήρης που παρευρέθηκαν στη μικρή γιορτούλα τραγούδησαν με τους νέους και αντάλλαξαν ευχές.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έπαιξε η δεσποινίς Παπαδιά Δήμητρα, φοιτήτρια του τμήματος μουσικών σπουδών, που πραγματοποιεί την πρακτική της στο Κέντρο.

Το «Θεοδωρίδειο Κέντρο – Ορίζοντες» του Δήμου Καρδίτσας, συνεχίζει την λειτουργία του λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το προσωπικό, εθελοντές και τους εκπαιδευόμενους του, πραγματοποιώντας συχνά τεστ για τον COVID,κατόπιν συνεννόησης  με τον ΕΟΔΥ.

Το Δ.Σ., το προσωπικό, οι εθελοντές και οι νέοι του Κέντρου εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές με Υγεία.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή