Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήμος Μετεώρων: Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Όταν οι αποφάσεις για το μέλλον του δήμου λαμβάνονται κατά πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή…

Σημαντικά ερωτήματα προκύπτουν από την επιλογή να λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του Δήμου Μετεώρων από την οικονομική επιτροπή, δια αντιπροσώπων των παρατάξεων δηλαδή και όχι από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων που εκλέχθηκαν για το σκοπό αυτό.

Όπως συνέβη και στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση για τη διαχείριση απορριμμάτων από ιδιώτες. Ένας διαγωνισμός που ξεπερνά το 1,5 εκ ευρώ και που ανέβηκε στο Διαύγεια -όπως είχε αναδείξει το Trikalanews.gr– πριν καν τη συνεδρίαση της επιτροπής, και πριν καν περάσει το θέμα έστω κατά πλειοψηφία.

Και το ζήτημα, δεν είναι τόσο το ποσό που θα διατεθεί για τον σκοπό αυτό, αλλά για όσα προκαταβάλει για το μέλλον. Και δεν μιλάμε για την περίπτωση που αναλάβει μια άλλη δημοτική αρχή τα ινία της πόλης, αλλά για το τετελεσμένο της ιδιωτικοποίησης.

Με αυτή την απόφαση, δεν μπορεί να διεκδικηθεί η στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό στον Δήμο Μετεώρων για τα επόμενα χρόνια, ούτε η ενίσχυση με υλικοτεχνικό εξοπλισμό κοκ. Για τον λόγο αυτό και μόνο, αποφάσεις αντίστοιχη επιρροής, θα πρέπει την ευθύνη και την απόφαση να λαμβάνει το δημοτικό συμβούλιο ώστε να συζητείται σε πολιτικό επίπεδο και όχι με όρους αυστηρά διαχειριστικούς.

Δείτε επίσης:

Καλαμπάκα: Στη Διαύγεια απόφαση ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης απορριμμάτων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή