Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήμος Μετεώρων: Πώς θα δοθούν οι άδειες απόσταξης

Σύμφωνα με το Αριθ.Πρωτ.8895/06-12-2022 έγγραφο του Τελωνείου Τρικάλων καλούνται όλοι οι κάτοχοι άδειας αποστακτικού μηχανήματος να προσκομίσουν το συντομότερο δυνατόν στο Τελωνείο Τρικάλων τα ακόλουθα δικαιολογητικά που προβλέπονται στην Α1102/27-07-2022 (Β 4073) Απόφαση για την έκδοση νέας άδειας κατοχής ήτοι:

1) Σχεδιάγραμμα του άμβυκα στο οποίο κατά τρόπο λεπτομερή περιγράφονται τα μέρη και εμφανίζεται το ακριβές σχήμα , οι διαστάσεις και τα γεωμετρικά στοιχεία αυτού. Το σχεδιάγραμμα θα πρέπει να προσκομιστεί στο Τελωνείο Τρικάλων υπογεγραμμένο.

2) Ακριβείς συντεταγμένες (γεωγραφικό στίγμα) της τοποθεσίας στην οποία θα βρίσκεται εγκατεστημένος ο άμβυκας, καθώς και φωτογραφία του χώρου εγκατάστασης.

3) Να υποβάλλουν αίτημα για τη διενέργεια ελέγχου του αποστακτικού τους μηχανήματος από την οικεία Χημική Υπηρεσία κάθε 5 έτη, για τη διαπίστωση της καταλληλότητας αυτού, εφόσον δεν υπάρχει εντός του διαστήματος αυτού σχετική βεβαίωση από αρμόδια Χημική Υπηρεσία, ενημερώνοντας σχετικά το Τελωνείο Τρικάλων.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή