Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ: Χωρίς καθαριότητα Δημαρχείο, ΚΕΠ και Δημ. Καταστήματα χωριών!

Σε ιδιώτη αναθέτει ο δήμαρχος Πύλης Κ. Μαράβας την καθαριότητα των κεντρικών υπηρεσιών του Δήμου Πύλης σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr και παρόλο που η σύμβαση αφορά πάγιες ανάγκες της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών.

Μάλιστα, στο Δημαρχείο, το ΚΕΠ-Τεχνικές υπηρεσίες καθώς και τα Δημοτικά καταστήματα της Λυγαριάς και της Φήκης, σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, «…υπάρχει μία (1) θέση με την ειδικότητα Προσωπικό Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων ΥΕ η οποία και είναι κενή. Συνεπώς, στον Δήμο μας αυτή τη στιγμή δεν υπηρετεί κανένας υπάλληλος αντίστοιχης ειδικότητας προκειμένου να εκτελέσει τις εργασίες καθαρισμού των κτιρίων και του περιβάλλοντος χώρου, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου, συνολικής επιφάνειας 2.010 τ.μ».

Με λίγα λόγια, οι τέσσερις βασικές υπηρεσίες του Δήμου δεν έχουν αυτή τη στιγμή καθαριότητα! Το ζήτημα συζητήθηκε στην οικονομική επιτροπή, με τον Δήμαρχο κ. Κ. Μαράβα και τους συμμετέχοντες δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, να υπερθεματίζουν και να ψηφίζουν την ανάθεση εκτέλεσης υπηρεσιών καθαριότητας σε ιδιώτη με σύμβαση ενός έτους, παρά το γεγονός ότι προβλέπεται μία θέση στο οργανόγραμμα κι ενώ δίνονται σημαντικά κίνητρα για την πρόσληψη και την αξιοποίηση ανέργων στην κατεύθυνση αυτή.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή