Δήμος Σοφάδων: Κάδος ανακύκλωσης μεγάλων και μικρών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Δήμος Σοφάδων προχώρησε στην τοποθέτηση κάδου συλλογής μεγάλων και μικρών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Ο κάδος είναι τοποθετημένος στο αμαξοστάσιο του Δήμου Σοφάδων.

Οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν οποιαδήποτε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή που μπαίνει στην πρίζα ή λειτουργεί με μπαταρία, συμβάλλοντας έτσι στο περιορισμό της αυθαίρετης εναπόθεσής τους, προστατεύοντας ταυτόχρονα και τοπεριβάλλον.

Μπορούν να μεταφέρουν οι ίδιοι τις συσκευές στον κάδο, όπου υπάρχει εύκολη πρόσβαση, σε μέρα και ώρα που θα έχει καθοριστεί, κατόπιν συνεννοήσεως με το Τμήμα Περιβάλλοντος, ώστε να υπάρχει αρμόδιος υπάλληλος για την παραλαβή των συσκευών. Τ

Το τηλέφωνο επικοινωνίας του Τμήματος Περιβάλλοντος για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών είναι: 2443353238 (υπεύθυνη κα Καλοστύπη).

Ευελπιστούμε ότι οι συνδημότες μας θα αγκαλιάσουν και αυτή την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, καθώς η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί ευχολόγιο, αλλά καθημερινό στοίχημα.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή