Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήμος Σοφάδων: Με διευρυμένο ωράριο η δομή «Μείνε σπίτι και επικοινώνησε μαζί μας – Είμαστε δίπλα σου»

Ο Δήμος Σοφάδων απευθύνει έκκληση προς τους δημότες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών που αφορούν στην  πρόληψη, την προστασία  και την αντιμετώπιση κινδύνων που τυχόν προκύψουν από παγετό καθώς και τους κανόνες  αυτοπροστασίας σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες να αποφύγουν την έκθεση στο κρύο χωρίς αιτία.

Στο πλαίσιο των επιπρόσθετων  μέτρων που λαμβάνονται από τη Δημοτική Αρχή για  την προστασία των ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η δομή «Μείνε σπίτι και επικοινώνησε μαζί μας – Είμαστε δίπλα σου» θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο από 8.00 το πρωί έως 8.00 το βράδυ, το Σαββατοκύριακο αλλά και όσο διαρκέσει η κακοκαιρία.  Συγκεκριμένα όσοι χρειάζονται βοήθεια θα μπορούν να επικοινωνούν με ένα απλό τηλεφώνημα στα 2443 3 53305, 2443 3 53308 και 2443 3 53715.

Το προσωπικό του Δήμου θα αξιολογεί το αίτημα και θα δίνει λύσεις σε θέματα, όπως αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, επείγουσες συνδιαλλαγές κ.α

Όπως τόνισε η αρμόδια Αντιδήμαρχος κ. Θώμη Καφάση – Δεδιλιάρη  «ο Δήμος Σοφάδων στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη, επιλύοντας προβλήματα καθημερινότητας»

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή