Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήμος Τρικκαίων: Συνεχίζεται η παρουσία του σε ευρωπαϊκό δίκτυο για τη βιώσιμη κινητικότητα

Για άλλη μια διετία ο Δήμος Τρικκαίων θα εκπροσωπείται στην ευρωπαϊκή Πολιτικής Συμβουλευτικής Επιτροπής – Policy Advisory Committee (PAC) της πρωτοβουλίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη CIVITAS. Η αντιδήμαρχος Εργων Βασιλένα Μητσιάδη θα εκπροσωπεί τον Δήμο Τρικκαίων για το διάστημα 2020-2022, μετέχοντας στην Επιτροπή με εκπροσώπους από την κοινότητα CIVITAS. Στόχος των μελών, «να μοιραστούν εμπειρίες σχετικά με τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και να ενεργήσουν ως  συμβουλευτική ομάδα για την πρωτοβουλία CIVITAS και το δίκτυο πόλεών της».

Η κ. Μητσιάδη είχε μετάσχει από το 2019 στην Επιτροπή και η ανανέωση της συμμετοχής  αφορά στη συνέχιση των πρωτοβουλιών για τη Βιώσιμη Κινητικότητα, από κοινού με  μια ομάδα πολιτικών προσωπικοτήτων με σημαντική συνεισφορά στον τομέα αυτόν.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Δήμος Τρικκαίων έχει σχεδιάσει και υλοποιεί έργα με έμφαση στη βιώσιμη κινητικότητα στην πόλη, σε τρία επίπεδα: κυκλοφοριακών αλλαγών, έργων για εμποδιζόμενα άτομα, βελτίωσης της καθημερινότητας, με έργα όπως η ανάπλαση της λαϊκής αγοράς, του Ληθαίου ποταμού, των κεντρικών πλατειών κ.α.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή