Δήμος Τρικκαίων: Συνεργασία και παρεμβάσεις στον οικισμό της Σωτήρας

Με μέλη του Δ.Σ. του ΜΕΣ Σωτήρας συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου 2022 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου. Κυρίαρχο θέμα, οι πρόσθετες εργασίες και νέες προοπτικές για τον οικισμό του Δήμου Τρικκαίων, σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα.
Οι κ. Δημήτρης Κέμος (πρόεδρος), Γιώργος Κουτής (γ. γραμματέας), Μιχάλης Τσιρώνης (ταμίας) και Θανάσης Παπαβασιλείου (μέλος) επισκέφτηκαν τον κ. Παπαστεργίου στο Δημαρχείο Τρικκαίων.
Κυρίαρχα θέματα, οι προτάσεις του Συλλόγου για αναβάθμιση και βελτιώσεις της ποιότητας ζωής στον οικισμό. Συζητήθηκαν θέματα σε σχέση με πλατείες, ασφαλτοστρώσεις, ποδηλατόδρομο, δενδροφυτεύσεις κ.α., στο πλαίσιο των συνεχών προτάσεων και επαφών του ΜΕΣ Σωτήρας με τον Δήμο Τρικκαίων.
Ακριβώς σε αυτό το θέμα εστίασε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, επισημαίνοντας την ουσιαστική αμφίδρομη σχέση συνεργασίας, που ήδη παράγει αποτελέσματα, από έναν ενεργό Σύλλογο, που αποτελεί παράδειγμα.
Υπενθύμισε, δε, ότι στο τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 ο Δήμος Τρικκαίων ενέγραψε στον προϋπολογισμό άλλα 220.000 € για τρία διαφορετικά έργα (αθλητικό πάρκο, πλατείες, χώρος αναψυχής), που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση του οικισμού. Ταυτοχρόνως, συζητήθηκαν θέματα αρμοδιοτήτων (π.χ. για τον ποδηλατόδρομο), ενώ δόθηκε σειρά λύσεων σε άλλα ζητήματα που τέθηκαν για μικρές, αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία.
Για δε ειδικότερα ζητήματα που τέθηκαν σε σχέση με φωτισμό, καθαριότητα περιοχών, ο κ. Παπαστεργίου τόνισε ότι οι επαφές του Συλλόγου με τους αρμόδιους αντιδημάρχους ή προέδρους δημοτικών εταιρειών, οδηγούν σε καλύτερο προγραμματισμό και επίλυση των ζητημάτων αυτών.

Δήμος Τρικκαίων©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή