Δήμος Φαρκαδόνας: Διανομή κρέατος και πορτοκαλιών στους ωφελούμενους του ΚΕΑ

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) η Κοινωνική Σύμπραξη της Π.Ε. Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙ – ΖΩ», με μέλη εταίρους τόσο το Δήμο Φαρκαδόνας όσο και την Κοινωφελή Δημοτική του Επιχείρηση (ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ.), θα διανείμει νωπό κρέας χοιρινό και κοτόπουλο στους ωφελούμενους του KEA.  

Παράλληλα και ενόψει της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ. πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Δήμος Φαρκαδόνας προμηθεύτηκε πορτοκάλια προκειμένου να τα διανείμει στους ωφελούμενους του KEA και σε μαθητές των σχολείων.  

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι KEA του Δήμου Φαρκαδόνας με το ΑΜΚΑ του αιτούντα, την ταυτότητα και σακούλες, να παραλάβουν τα προϊόντα από το Δημοτικό Σχολείο Παναγίτσας αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι

Για περισσότερες πληροφορίες τηλέφωνο επικοινωνίας: 2433350052.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή