Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δήμος Λαρισαίων: Κοινωνικό φροντιστήριο σε συνεργασία με ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και φορείς

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται για τρίτη χρονιά ότι αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για την επιλογή των παιδιών τα οποία θα παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα στα φροντιστήρια του νομού Λάρισας, μετά την σημαντική προσφορά που έκαναν οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων την τοπική κοινωνία. 
Οι συλλογικές δράσεις δικτύωσης μεταξύ των φορέων της πόλης, έχοντας ως στόχο την ισότιμη συμμετοχή των νέων σε εκπαιδευτικά προγράμματα, αποτελούν βασική προτεραιότητα μιας «Πόλης που μαθαίνει»
 
Κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα:
1. Οικονομικά κριτήρια – το δηλωθέν ετήσιο εισόδημα των οικογενειών να μην υπερβαίνει τις 8.000 ευρώ.
2. Κοινωνικά κριτήρια – θα δοθεί προτεραιότητα σε μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνους , γονείς με αναπηρία κ.α. μετά από διερεύνηση και εκτίμηση κοινωνικού λειτουργού.
 
Δικαιολογητικά: 
1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία).
2. Δήλωση φορολογίας εισοδήματος έτους 2016.
3. Εκκαθαριστικό εφορίας φορολογικού έτους 2016. 
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
5. Οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό κρίνει η υπηρεσία ότι θεωρείται απαραίτητο (διαζύγιο, γνωμάτευση αναπηρίας αρμόδιας επιτροπής, συμβόλαιο ενοικίου, κάρτα ανεργίας κ.α.)
 
Οι αιτήσεις υποβάλλονται στον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στην διεύθυνση Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α 3ος όροφος, έως 8 Σεπτεμβρίου, τις εργάσιμες ημέρες από 9:00 έως τις 13:00. Πληροφορίες Δαλακώνη Κερασία και Μπουχώρη Αντιγόνη τηλ. 2410-680243. 
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή