Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημόσια ευχαριστεί τον Αγοραστό ο Μαράβας

Μετά την ανακοίνωση πριν από λίγες ημέρες, από τον κ. Αγοραστό της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη Τρικάλων, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας τον ευχαριστεί δημόσια μέσω ανάρτησης στα social media που αναφέρει τα ακόλουθα:

«Υπάρχουν κάποια θέματα που δύσκολα μπορείς να τα προσεγγίσεις… νιώθεις πως οι λέξεις δε σου είναι ποτέ αρκετές. Πως ότι κι αν πεις, με όποιον τρόπο και να το πεις, πάντα θα θέλεις να προσθέσεις κάτι παραπάνω. Η μόνη σου πυξίδα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αλήθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για την ανακοίνωση της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στην Πύλη, ένα έργο προϋπολογισμού 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό το σημαντικό έργο πνοής για την Πύλη και όλη την ευρύτερη περιοχή, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό, στο θέμα των αθλητικών υποδομών στο δήμο. Το είχα δρομολογήσει μαζί με τους συνεργάτες μου, ήδη από την προηγούμενη θητεία μου στον Δήμο Πύλης, αποτελώντας ένα πάγιο και διαρκές αίτημα όλων των κατοίκων, συλλόγων, αθλητικών σωματείων για την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου στην έδρα του δήμου, που θα συμβάλει στην αποφασιστική και ταχύτατη ανάπτυξη της περιοχής, γιατί μέσα από την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών, μπορεί να προκύψουν πολλαπλά οφέλη σε αθλητικό και τουριστικό επίπεδο για την περιοχή μας».

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή