Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δημόσια εύσημα σε Αστυνομικούς

Τι αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων.
 
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων,  εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήριά της, στους συναδέλφους του Τ.Α. Τρικάλων, οι οποίοι εργαζόμενοι μεθοδικά, αποτελεσματικά και πέραν του ωραρίου τους, κατάφεραν να εξαρθρώσουν εγκληματική οργάνωση, η οποία σχετίζεται  με τον εμπρησμό εναντίον συναδέλφου, που  έλαβε  χώρα, πρωινές  ώρες  της  24-08-2017 στα  Τρίκαλα, μετά από  απρόκλητη  επίθεση και είχε ως αποτέλεσμα την ολική καταστροφή δίκυκλου μοτοποδηλάτου ιδιοκτησίας του συναδέλφου και υλικές ζημιές της οικίας του.

Όταν έγινε η παραπάνω πράξη, εναντίον του συναδέλφου, είχαμε πει ως Ένωση, ότι τέτοιες ενέργειες δεν κάμπτουν το ηθικό των Ελλήνων Αστυνομικών, απεναντίας χαλυβδώνουν τη βούλησή τους να εργαστούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και αυταπάρνηση για την προστασία της κοινωνίας από το οργανωμένο έγκλημα και την τρομοκρατία.

Οι συνάδελφοί μας με αυτή την επιτυχία, απέδειξαν για ακόμη μια φορά, το τεράστιο εύρος των ζητημάτων που απασχολούν τις αστυνομικές υπηρεσίες και ιδιαίτερα αυτές της Ασφάλειας στα οποία, παρά τα όποια προβλήματα όπως έλλειψη  μέσων κ.α., ανταποκρίνονται επάξια.
Η ανωτέρω επιτυχία, που μόνο τυχαία δεν είναι, έρχεται σε συνέχεια πολλών προηγουμένων  επιτυχιών όπως, η εξάρθρωση  εγκληματικής οργάνωσης, η οποία σχετίζεται, με έντεκα διαρρήξεις στην περιοχή μας, ναρκωτικά κ.α. Όλες αυτές οι επιτυχίες οφείλονται  στον επαγγελματισμό, το φιλότιμο και τη μεθοδική εργασία.
Οι τελευταίες, συνεχείς, επιτυχίες των "ειδικών υπηρεσιών" της Δ.Α. Τρικάλων, αυξάνουν το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας και μας κάνουν για ακόμη μια φορά υπερήφανους.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή