Δημόσια πρόσκληση προς ιδιώτες Ιατρούς

Για την συγκρότηση Επιτροπής Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας  των Υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.

Η Διευθύντρια Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε ιδιώτες Ιατρούς ειδικοτήτων Καρδιολόγου και Οφθαλμίατρου, να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος  για την στελέχωση της Επιτροπής  Υγειονομικής Εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ, ακαδημαϊκού  έτους 2018-2019.

Η Διεύθυνση Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας έχει οριστεί ως έδρα της Επιτροπής Υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ, έτους 2018.

Έργο της επιτροπής  είναι να ελέγχει τα δικαιολογητικά των εξεταζόμενων καθώς και η παροχή πρώτων βοηθειών αν παραστεί ανάγκη.

Η εν λόγω επιτροπή θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων από την Τρίτη 19 Ιουνίου έως την Τρίτη 26 Ιουνίου (πλην Σαββατοκύριακου) από τις 7 έως τις 11 το πρωί και από την Τετάρτη 27 Ιουνίου έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Η συμμετοχή των ιατρών είναι αμειβόμενη.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί, παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους έως 14 Ιουνίου είτε αυτοπροσώπως στην Διεύθυνση Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων είτε ηλεκτρονικά στο [email protected]

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2431046467.
 
 
           
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή