Ελλάδα

Δίνει μάχη στη ΜΕΘ ο 27χρονος από το Δομοκό

Το άτυχο παλικάρι τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ξημερώματα Χριστουγέννων σε τροχαίο

26 Dec 2022
Δίνει μάχη στη ΜΕΘ ο 27χρονος από το Δομοκό

Σοκαρισμένη είναι τοπική κοινωνία στο Δομοκό από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση ότι τα ξημερώματα της Κυριακής (25/12) το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 27χρονος με συνοδηγό έναν 16χρονο έφυγε εκτός δρόμου, στην είσοδο του Δομοκού, και βρέθηκε στα χωράφια, με τα δυο παιδιά να έχουν πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο 16χρονος στάθηκε τυχερός, αφού τραυματίστηκε ελαφρά, όμως ο 27χρονος χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι και γι αυτό όταν διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Λαμίας μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Στη συνέχεια ο 27χρονος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας όπου νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Όλοι προσευχόμαστε να τα καταφέρει.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..