Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δίνουν ξανά ραντεβού στα Δικαστήρια Καρδίτσας

Άλλη μια Τετάρτη, η «Κίνηση κατά των πλειστηριασμών», έδωσε δυναμικό παρόν στα δικαστήρια Καρδίτσας.

Αυτή την φορά, στην ειρηνική διαμαρτυρία μας, συμμετείχαν και οι Εμπορικοί Σύλλογοι Καρδίτσας και Σοφάδων.

Όταν ενώνονται τόσα «ζευγάρια μάτια», είναι βέβαιο πως η ντροπή περνάει στην απέναντι πλευρά και γίνεται δύσκολη η προσέλευση υποψήφιων «αρπακτικών».

Από τους 5 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, πραγματοποιήθηκε μόνο ο ένας (!) που αφορούσε μεγάλες οφειλές εταιρείας ανακύκλωσης.

Σαν κίνηση δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με την παρουσίας μας στο ειρηνοδικείο, την προσπάθεια για προστασία της λαϊκής περιουσίας.

Σίγουρα, η αποτρεπτική δύναμη των πολλών, πολλαπλασιάζεται και τους δυσκολεύει. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πιστέψουμε στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Ραντεβού την ερχόμενη Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου στις 3:30 το μεσημέρι που είναι προγραμματισμένοι 2 πλειστηριασμοί ακινήτων. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών αφορά 1η κατοικία – διαμέρισμα εμπορικής αξίας 55.000 ευρώ για οφειλή 51000 ευρώ που επισπεύδεται από τη
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας.

Έτσι αποδεικνύεται περίτρανα πως οι δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων – συμβολαιογραφικών συλλόγων, ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί για εμπορικές αξίες κάτω των 300.000 € δεν είναι απλώς ψευδείς! Γίνονται σε μια προσπάθεια να καλυφθεί η υποτέλεια της κυβέρνησης στις επιταγές των τραπεζιτών και της Τρόικας που για χάρη τους δεν διστάζουν να αρπάξουν και την μικρότερη περιουσία του φτωχότερου πολίτη.

«Κίνηση κατά των πλειστηριασμών»

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή