Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διοικητής και διοικητικοί υπάλληλοι Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Όσο και αν το αρνείται, ο κ. Δημήτρης Παρθένης, διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, γεγονός είναι ότι τα Κεντρικά Κλιμάκια του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε), καθώς και της Επιθεώρησης Εργασίας, προέβησαν σε ειδικούς ελέγχους το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ύστερα από καταγγελίες που είχαν δεχτεί.
 
Μάλιστα, γνώση για το γεγονός έχει  ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και όχι μόνο… καθώς το θέμα έχει ξεφύγει όχι μόνο από τα Τρίκαλα, αλλά από την Θεσσαλία.
 
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του trikalanews.gr τα Κεντρικά Κλιμάκια βρίσκονταν στο Νοσοκομείο το Σάββατο, από τη 1 το μεσημέρι, μέχρι τις 8 το βράδυ.
 
Συναγερμός είχε σημάνει εκείνες τις ώρες και στους διοικητικούς υπαλλήλους του Νοσοκομείου οι οποίοι κλήθηκαν εκτός ωραρίου και διέδιδαν στους υπόλοιπους εργαζομένους του Νοσοκομείου ότι η εκεί παρουσία τους ήταν γιατί χρειάζονταν να  δουλεύουν για να πληρωθούν στην ώρα τους διάφορες εκκρεμότητες πριν το κλείσιμο της χρονιάς.
 
• Τα Τρίκαλα το έχουν τούμπανο! Μάρτυρες ακόμη και οι ντελιβεράδες…
 
Επίσης,  από επιβεβαιωμένες πληροφορίες του trikalanews.gr εκτός ωραρίου, βρίσκονταν στα γραφεία τους οι διοικητικοί υπάλληλοι του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, όχι μόνο το Σάββατο 8/12, αλλά και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, από νωρίς το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ περίπου. Παρόν δήλωσε στο Νοσοκομείο, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και ο διοικητής κ. Δημήτρης Παρθένης.
 
Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, είδαν παιδιά του ντελίβερι να ψάχνουν το μεσημέρι της Κυριακής την είσοδο για τα γραφεία της διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου, για να παραδώσουν καφέδες στους ερμητικά κλεισμένους στα γραφεία τους διοικητικούς υπαλλήλους που δούλευαν, Κυριακάτικα, παρουσία του διοικητή.
 
• Το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. διοικητής έπινε κρασί με τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σάκη Παπαδόπουλο 
 
Το ότι έπιναν κρασί, συζητώντας οι δυο τους, ο κ. διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων,  με τον βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σάκη Παπαδόπουλο, το απόγευμα της Κυριακής 9/12, δεν χρειάστηκε να μας το πει ή επιβεβαιώσει κανένας, καθώς το trikalanews.gr τους είδε με τα ίδια του τα μάτια.
 
Αδιάσειστο τεκμήριο αυτής της συνάντησης, είναι η φωτογραφία που τους τράβηξε στην καφετέρια του ξενοδοχείου, το trikalanews.gr .

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή