Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διώξτε τις κάμερες από τα σύνορα στον Έβρο

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Η χώρα δέχεται επίθεση από τον Έβρο. Αυτό πρέπει να το λάβουμε όλοι σοβαρά υπ’ όψη και να το κατανοήσουμε. Οι Τούρκοι όπως έκαναν στη Λιβύη, που χρησιμοποιήσαν Σύριους για να πολεμήσουν τις δυνάμεις του Χάφταρ, έτσι κι εδώ χρησιμοποιούν Σύριους και λογής, λογής μετανάστες από διάφορες άλλες χώρες, για να πολεμήσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη που δεν ανταποκρίνονται θετικά στα σχέδια του Ερντογάν για τη δημιουργία της μεγάλης Τουρκίας και τον αφήνουν μόνο του να τιμωρείται από τους Ρώσους για την απληστία του και τα ιμπεριαλιστικά του σχέδια.

Με χρήματα του Τουρκικού κράτους, μεταφέρει ο Ερντογάν κατά χιλιάδες τον κόσμο στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και τους προμηθεύει με ό, τι χρειάζεται για να κάνουν αντιπερισπασμό στις Ελληνικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις. Οι Έλληνες ρίχνουν καπνογόνα για να τους αποτρέψουν κι εκείνοι πετούν φωτοβολίδες σε αντιπερισπασμό.

Από την πρώτη στιγμή έχουν σπεύσει στην ευαίσθητη στρατιωτική περιοχή του Έβρου, όλα τα Ελληνικά, αλλά και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα και καταγράφουν στιγμή προς στιγμή, τον τρόπο εξέλιξης αυτού του πολέμου. Δεν είναι τηλεοπτικό show, αυτό που συμβαίνει στον Έβρο. Η χώρα κινδυνεύει με εισβολή. Δεν μπορεί, στρατός και αστυνομία, να σκέφτονται την κάθε τους κίνηση, μη παρεξηγηθεί από την κοινή γνώμη σ’ αυτή την ασύμμετρη απειλή που δέχεται η χώρα. Πρέπει να απομακρυνθούν από το πεδίο των μαχών όλα τα τηλεοπτικά μέσα. Που ακούστηκε στα χαρακώματα χωρών που κάνουν πόλεμο, να πολεμούν οι φαντάροι, πλάι, πλάι με τις κάμερες. Όπου βρέθηκαν ήταν υπό την αυστηρή επίβλεψη των στρατιωτικών αρχών και σε σημείο απόλυτα ελεγχόμενο. Σε κανένα μέτωπο δεν βρέθηκαν, όπου έκανε κέφι ο καθένας κι όπου τον βόλευε.

Δεν μπορεί να βρίσκονται επί τόπου τα Γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα και να παρουσιάζουν όπως νομίζουν και τους εξυπηρετεί, τη συμπεριφορά των Ελληνικών δυνάμεων που αμύνονται απέναντι σε μια εισβολή που δέχεται η χώρα.

Ούτε να υπάρχουν τόσες κάμερες σε μια στρατιωτική και τόσο ευαίσθητη περιοχή, που να μπορεί στο πέρασμά του ο καθένας από εκεί να καταγράφει τις στρατιωτικές ζώνες και τη διάταξη των δυνάμεων μας.

Ας βάλει η κυβέρνηση ένα τέλος σ’ αυτό το παιχνίδι με τα ΜΜΕ. Όχι, δεν έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται παντού. Εκτός αν δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο αυτή τη στιγμή με την Τουρκία, όπου τα όπλα της, είναι τα ανθρώπινα σώματα που χρησιμοποιεί για μια ακόμη φορά.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή