Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δίπλα στον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Σκρέκας ενόψει της ΔΕΘ

Δίπλα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, κατά τις συναντήσεις του με βουλευτές, εκπροσώπους παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας αλλά και με αρμόδιους φορείς για τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται στη Μακεδονία, βρέθηκε την Τετάρτη ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας.

Στη διάρκεια των συναντήσεων παρουσιάστηκαν στοιχεία για την πρόοδο των μεγάλων αναπτυξιακών έργων το διάστημα που μεσολάβησε από την περσινή ανάλογη σύσκεψη, ενώ ο Πρωθυπουργός άκουσε τα αιτήματα και τις προτάσεις από εκπροσώπους φορέων.

Οι συναντήσεις με τους φορείς ξεκίνησαν σήμερα, ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 87ης ΔΕΘ, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Τρικαλινός Υπουργός Ανάπτυξης κ. Σκρέκας με δηλώσεις του, αφού τόνισε τη μεθοδικότητα και την ειλικρίνεια με την οποία η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετούνται για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα της Θεσσαλονίκης και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας, υπογράμμισε τα ουσιαστικά αποτελέσματα των συσκέψεων κατά τις οποίες, όπως ανέφερε, «ακούσαμε προσεκτικά και συζητήσαμε τις προτάσεις των παραγωγικών φορέων και με σχέδιο και όραμα θέλουμε να δώσουμε όλα τα απαραίτητα κίνητρα για την προσέλκυση νέων επενδύσεων στη Θεσσαλονίκη και ευρύτερα στη Βόρεια Ελλάδα».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή