Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διπλασιάζονται σε 12 βράδια οι διανυκτερεύσεις του κοινωνικού τουρισμού στους δήμους της Β. Εύβοιας

Από σήμερα διπλασιάζεται σε 12 βράδια από έξι που ήταν η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 για τους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου και Λίμνης-Αγίας ‘Αννας Ευβοίας.  Αυτό γίνεται στο πλαίσιο των μέτρων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη στήριξη των πολιτών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν κατά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, κατόπιν της δημοσίευσης της ΚΥΑ 60780/16.8.2021 με ΦΕΚ B’ 3847/18.08.2021.

Οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 30 Ιουνίου 2022 μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου, με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση: Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού – Gov.gr (www.gov.gr).

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι αν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση Κοινωνικός Τουρισμός – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (oaed.gr).

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή