Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διπλή τραγωδία στις ράγες

Νεκρά 2 άτομα και χαροπαλεύει τρίτο στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
 
Δύο άτομα έχασαν την ζωή τους, όταν παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ ένας τρίτος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου.

Η αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορμένιο, παρέσυρε 2 άτομα, πιθανότατα παράτυπους μετανάστες, για τα οποία ο μηχανοδηγός, φέρεται να δηλώνει πως όταν τους αντελήφθη, ξαπλωμένους στις ράγες επιχείρησε να σταματήσει την μηχανή αλλά ήταν αργά.

Αμέσως ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές, για το δυστύχημα καθώς και ότι θα συνέχιζε το δρομολόγιο με προορισμό το Ορμένιο, όπου και θα περίμενε την Αστυνομία.

Μισή ώρα μετά την αναφορά του δυστυχήματος, η ίδια αμαξοστοιχία παρέσυρε και χτύπησε και 3Ο  άτομο το οποίο ο μηχανοδηγός φέρεται να μην αντιλήφθηκε παρά μόνο μετά το δυστύχημα.

Οι Αστυνομικές Αρχές, περισυνέλλεξαν διαμελισμένα τα 2 πρώτα θύματα, ενώ ο τρίτος διακομίστηκε στο ΠΓΝΕ στην Αλεξανδρούπολη, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην εντατική, φέροντας ωστόσο σοβαρότατα τραύματα.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ και ο Μηχανοδηγός.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή