Διπλό ντεμπούτο για τη Dunlop

Τα ελαστικά Mutant and Meridian φέρνουν μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση για τους αναβάτες παντός εδάφους.

Η αγορά των adventure και all-road μηχανών εμπλουτίζει τη γκάμα της με συναρπαστικές νέες κατηγορίες δίνοντας στους αναβάτες περισσότερες επιλογές από ποτέ. Οι adventure μηχανές γίνονται οι αγαπημένες μηχανές των οδηγών μεγάλων αποστάσεων όπως και των οπαδών της off- road οδήγησης. Η αγορά των hypersport μηχανών επεκτάθηκε και πλέον συμπεριλαμβάνει naked και scrambler μηχανές που με τη σειρά τους έχουν στο DNA τους στοιχεία από την οικογένεια των superbike μηχανών. Τώρα περισσότερο από ποτέ, η επιλογή ελαστικού είναι σημαντική και πρέπει να εξασφαλίζει ότι κάθε τύπος αναβάτη μπορεί να απολαύσει το maximum της απόδοσης και λειτουργικότητας της μηχανής του.

Αυτός είναι ο λόγος που η Dunlop λάνσαρε 2 νέες σειρές ελαστικών παντός εδάφους, την Mutant και την Trailmax Meridian. Και οι δύο σειρές ελαστικών κυκλοφόρησαν στην αγορά στις αρχές του 2020 και είναι ήδη διαθέσιμες στην Ευρώπη.

Σε μια διαρκώς αυξανόμενη ανταγωνιστική αγορά όπως είναι αυτή των ελαστικών για μοτοσυκλέτες, η ολοένα μεγαλύτερη παραγωγή ισχυρών on/off-road μηχανών θέτουν μια γοητευτική πρόκληση στους σχεδιαστές ελαστικών. Οι αναβάτες προσδοκούν μεγαλύτερη χιλιομετρική αντοχή, υψηλό hypersport χειρισμό και εξίσου σημαντική ικανότητα σε off-road οδήγηση. Ουσιαστικά, το ελαστικό πρέπει να κάνει τα πάντα εξαιρετικά σε όλο και πιο ισχυρές μηχανές, όπως οι BMW GS, η Honda Africa Twin, η Suzuki V-Strom και η Triumph Tiger.

Λαμβάνοντας υπόψη τις γνώσεις της Dunlop από την πίστα, το supermoto, τα αγωνιστικά ελαστικά και τα ελαστικά για βρεγμένο οδόστρωμα, το Dunlop Mutant είναι ένα πρωτότυπο ελαστικό που έχει γίνει πραγματικότητα. Η συνταγή του συνδυασμού των καλύτερων χαρακτηριστικών από την ευρεία γκάμα ελαστικών της Dunlop οδήγησε στο λανσάρισμα ενός αυθεντικού ‘crossover’ ελαστικού. Η οδηγική εμπειρία από Supermoto και βρεγμένου οδοστρώματος στην πίστα σου δίνει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση σε συνθήκες κρύου και βροχής αλλά σε συνδυασμό με sport χειρισμό και αντοχή πολλών χιλιομέτρων.

Πετυχαίνοντας την ευελιξία για κάθε καιρική συνθήκη και για κάθε έδαφος σε περισσότερα από 370 διαφορετικά μοντέλα μηχανών από roadster και scramblers μέχρι adventure μηχανές υψηλών επιδόσεων, το Mutant συνδυάζει το χειρισμό και τη σταθερότητα ενός hypersport ελαστικού με το εξαιρετικό κράτημα σε υγρές καιρικές συνθήκες και εκπληκτική ικανότητα off-road οδήγησης.

Στέφανος Σιμωτάς©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή