Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Διψά» ο Παπαστέργιος για έργα αλλά η …ανικανότητα δεν τον αφήνει

Και άλλη παράταση ζήτησε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, με την ελπίδα να περάσουν και άλλα χρόνια χωρίς κανένα έργο ουσιαστικό, για την διαβίωση των πολιτών αυτής της έρημης πόλης, μήπως και …ανυψωθεί κι άλλο σε προσωπικό επίπεδο και να φύγει από την τοπική πολιτική ζωή, ως …έξυπνος.

Αιχμηρός ήταν σε σημερινές του δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τη δημοτική αρχή του Δήμου Τρικκαίων, μετά το αίτημα που δέχθηκε να δοθεί μια 2η παράταση για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας:

«Ο Δήμος Τρικκαίων ζήτησε και άλλη παράταση για τις υποβολές των μελετών για την κεντρική πλατεία, και την πήρε. Έχουμε εντάξει ήδη 4 έργα της Καρδίτσας, στα Τρίκαλα όμως έχουμε δώσει  2 παρατάσεις. Όποιος μπορεί, θα κάνει ότι δύναται. Και να μην μπορούν όμως, δεν θα τους αφήσουμε έξω από τις Βιώσιμες Αναπλάσεις. Δυστυχώς εκτίθεμαι και εγώ όμως έτσι, γιατί μου λένε ότι δεν έχω απορροφητικότητα στα κονδύλια, ενώ φταίνε και οι Δήμαρχοι γι αυτό. Είναι γεγονός ότι υπάρχει μια υστέρηση στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων. Θα πάνε λίγο πιο πίσω τα έργα αναγκαστικά, αλλά χατίρι στο…Δημήτρη Παπαστεργίου δεν μπορώ να χαλάσω, δεν θα αφήσω πίσω τα Τρίκαλα.»

 

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή