Δολιοφθορά στην ύδρευση της Τοπικής Κοινότητας Βαθυλάκκου – Έκοψαν σωλήνες με σιδεροπρίονο

«Οι δολιοφθορές στη δημοτική περιουσία είναι δολιοφθορές στην εύρυθμη καθημερινότητα των δημοτών μας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κουτσομηλιάς 

Ενώπιον μιας άκρως δυσάρεστης εικόνας βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες οι κάτοικοι του Βαθύλακκου στο Δήμο Σοφάδων, όταν άγνωστος ή άγνωστοι κατέστρεψαν σωλήνες υδροδότησης που είναι συνδεδεμένες με τις πηγές «Πατήματα».

Οι δράστες με τη χρήση σιδεροπρίονου έκοψαν τον αγωγό σε 11 σημεία(!)  με στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην υδροδότηση της τοπικής κοινότητας.

Αμεση ήταν η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής. Ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κουτσομηλιάς σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Παύλο Ρωμανά εκκίνησαν άμεσα τις διαδικασίες αποκατάστασης της ζημιάς και εντός 24 ωρών το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Παράλληλα προχώρησαν σε καταγγελία στο ΑΤ Σοφάδων και κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Με αφορμή στην απαράδεκτη και προκλητική αυτή ενέργεια  ο αντιδήμαρχος κ. Κουτσομηλιάς τόνισε:

«Η ενέργεια αυτή δεν είχε απλά στόχο τον βανδαλισμό. Ήταν οργανωμένη ζημιά εναντίον του δήμου και των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Βαθυλάκκου.

Οι δολιοφθορές στη δημοτική περιουσία είναι δολιοφθορές στην εύρυθμη καθημερινότητα των δημοτών μας. Ενημερώνουμε πάσα κατεύθυνση, ότι τέτοιου είδους ανεπαίσχυντες ενέργειες δεν ανακόπτουν  την προσπάθεια του Δήμου μας και οι δράστες θα λογοδοτήσουν τόσο στη δικαιοσύνη όσο και στην τοπική κοινωνία.»©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή