Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ την καρτοκινητή τηλεφωνία

Οι κρατούντες περί «προϊόν» (έτσι το λένε), είναι αποφασισμένοι και ενοχλητικοί. Σε λίγα χρόνια από 5€ την τηλεκάρτα την πήγαν 10+€.

Και εξηγούμαι.

Εδώ και αρκετά χρόνια γινόμαστε μάρτυρες του ολιγοπωλίου της κινητής τηλεφωνίας. Τελευταία όμως παράγινε το κακό.

Συνεχείς οχλήσεις, μας παίρνουν τηλέφωνο γιατί μας «συμφέρει» λένε να αλλάξουμε το καρτοκινητό σε συμβόλαιο και τα λοιπά. Θυμάστε (όσοι έχετε καρτοκινητό) ότι πριν λίγα ακόμα χρόνια που η τιμή της κάρτας ήταν στα 5€. Λοιπόν – συγκεκριμένη εταιρία κινητής, και οι άλλες δεν πάνε πίσω από ότι ξέρουμε – ανέβαζε συνεχώς το κόστος, εν μέσω κρίσης, κορονοϊού κλπ και την έφτασε στα 12€.

Δηλαδή 240% παρακαλώ! Με το πρόσχημα πάντα του καλύτερου πακέτου. Τη στιγμή που έχουμε σχεδόν αρνητικό πληθωρισμό!

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση: ή μας κλέβουνε ή . . . μας κλέβουνε!

Όσο για την επιτροπή ανταγωνισμού, συνήγορο του πολίτη, αντιμονοπωλιακούς νόμους και τα ρέστα. Πιάσε τα αυγό και κούρευτο. Είναι όλοι τους ανύπαρκτοι. Ή επεμβαίνουν για τα συμφέροντα όχι του αδύναμου αλλά του δυνατού.

Και υποτίθεται ότι με τις κυβερνήσεις αυτές θα μειωθούν οι τιμές λόγω του υγιούς ανταγωνισμού. Να χ. . . τον καπιταλισμό τους!

Σημ. οι οχλήσεις είναι τόσες πολλές που σου δίνουν την εντύπωση ότι δεν δουλεύουν όλοι για την ίδια εταιρία. Ακόμα και όταν αρνηθείς σε ξαναπαίρνουν. . . . για το συμφέρον σου.

Δημήτρης Παπαδόπουλος

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή