Ελλάδα

Δομοκός: Προσπάθησαν να περάσουν ηρωίνη στις Φυλακές

20 Nov 2023

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες. Η μία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη…

Το επισκεπτήριο της περασμένης Τετάρτης (15/11/23) στις Φυλακές Δομοκού, έβγαλε ειδήσεις, καθώς είχαμε τη σύλληψη δύο γυναικών, μιας Ελληνίδας 30 ετών και μιας αλλοδαπής 40 ετών, που σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά, στους κρατούμενους που επισκέφτηκαν.

Στο πρώτο περιστατικό η 30χρονη Ελληνίδα, κατελήφθη να έχει σε σάκο που προοριζόταν για γνωστό βαρυποινίτη – που εμπλέκεται μεταξύ άλλων σε φόνους και ληστείες, που έχουν απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη – 16 αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού μικτού βάρους 116,7 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα στις ραφές του σάκου. Η 30χρονη σύμφωνα με τον συνήγορό της, Α. Παπαγιαννίδη, δεν αποδέχτηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι άγνωστο προς αυτήν άτομο της είχε δώσει το σάκο χωρίς να γνωρίζει τι περιέχει. Αντίθετα ο 38χρονος αλλοδαπός κρατούμενος, που επισκέφθηκε, παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά προοριζόταν για κείνον.

Ανακριτής και Εισαγγελέας συμφώνησαν για την προφυλάκιση της συλληφθείσας.

Αντίθετα, ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της μια φορά τον μήνα, αφέθηκε η αλλοδαπή συλληφθείσα που κατελήφθη στο επισκεπτήριο με 12,7 γραμμάρια ηρωίνης κρυμμένα σε πετσέτα. Τα ναρκωτικά φαίνεται ότι προοριζόταν για δύο Αλβανούς κρατούμενους που εκτίουν ισόβια και ποινή κάθειρξης αντίστοιχα στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού.

Την αλλοδαπή κατηγορούμενη εκπροσώπησε στην Ανάκριση η δικηγόρος Αργυρώ Καραφέρη, ενώ τους δύο κρατούμενους είχε με διορισμό η δικηγόρος Μαρία Τζαβέλα.

Πηγή: lamiareport.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Στον προεδρικό θώκο των Δαναών ο Φρύδας

Στον προεδρικό θώκο των Δαναών ο Φρύδας

Ο Βαγγέλης Φρύδας αναλαμβάνει πρόεδρος στους Δαναούς Τρικάλων, στοχεύοντας σε αγωνιστική άνοδο και ισχυρό αποτύπωμα στο μπάσκετ …
Ήρωες και ξωτικά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

Ήρωες και ξωτικά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων

Ξεκίνησε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης με δράσεις για παιδιά κάθε ηλικίας …
Οδοφράγματα και έργα οπτικών ινών σε κεντρικό δρόμο των Τρικάλων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα λόγω έργων ΔΕΗ, ΔΕΥΑΤ και οικοδομών

Προσωρινές διακοπές και στενώσεις δρόμων σε κεντρικά σημεία της πόλης από 3 έως 5 Ιουλίου …
Με επιτυχία η τελετή λήξης του ΕΛΟΚ στα Μεγάλα Καλύβια

Με επιτυχία η τελετή λήξης του ΕΛΟΚ στα Μεγάλα Καλύβια

Παράδοση, μουσική και χορός στην αυλή του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.