Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δωρεά δέκα αμαξιδίων στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων

Κ. Αγοραστός και Χρ. Μιχαλάκης δίπλα στις δομές υγείας

Σε μία πολύ σημαντική δωρεά προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, προς τους νοσηλευόμενους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων. Εξασφάλισε και παρέδωσε 10 καινούρια αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά των ανθρώπων που νοσηλεύονται στο ίδρυμα.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία για την στήριξη των δομών υγείας, ιδιαίτερα την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Ο τομέας της υγείας αποτελεί σημείο αιχμής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και οι συνεχείς παρεμβάσεις έχουν ως στόχο την ενίσχυση των δομών της, αλλά και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ανθρώπους που νοσηλεύονται.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς αυτούς. Η δωρεά των δέκα αυτών αμαξιδίων, αποτελεί ένα ακόμη βήμα αυτής της προσπάθειας, την οποία συνεχίζουμε με αυξανόμενη δυναμική» δήλωσε ο Χρήστος Μιχαλάκης. «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αποδείξει πως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της στήριξης των δομών υγείας, τόσο την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, όσο και τα προηγούμενα χρόνια, όπου μέσα από σειρά δημοπρατήσεων έργων προχώρησε στην ανανέωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού» κατέληξε.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή