Δωρεά φορητού εξωτερικού απινιδωτη στον Α.Ο. Πύργου

17 May 2022 Αθλητικα

Θωρακίζει την υγεία στο γήπεδο Πύργου Τρικάλων το κατάστημα ανταλλακτικών Χριστάκος.

Με οδηγό τη θεμελιώδη αξία της Υγείας & Ασφάλειας και μακρόχρονη παράδοση συνεισφοράς στην τοπική κοινωνία, κ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κατάστημα ανταλλακτικών Χριστάκος προχώρησε σε δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Αθλητικό Σωματείο Α.Ο. Πύργου,

Προασπίζοντας την υγεία των νέων αθλητών της περιοχής του Πύργου κ των Τρικάλων και προωθώντας την έννοια της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της πρόληψης, η εταιρεία Χριστάκος στηρίζει το Σωματείο με στόχο να θωρακίσει τα μέλη του, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής απέναντι σε έκτακτα συμβάντα που απαιτούν άμεση επέμβαση. Με αυτή τη δωρεά, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι η δημόσια υγεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά του, ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει να υπηρετεί με πρωτοβουλίες στήριξης προς την τοπική κοινωνία όπου δραστηριοποιείται.

Η παράδοση του φορητού εξωτερικού Απινιδωτή έγινε από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Χριστακο Αιμίλιο και Χριστάκο Αθανάσιο στους υπεύθυνους του συλλόγου ,να σημειωθεί ότι ο σύλλογος διαθέτει ήδη πιστοποιημένους προπονητές για την χρήση του,ενώ τις επόμενες ημέρες θα διοργανωθεί κ σεμινάριο πρώτων βοηθειών κ επίδειξη χρήσης του απινιδωτη σε γονείς αθλητές κ φίλους του συλλόγου κ σε απλούς πολίτες που θέλουνκαθώς διατίθεται κ εκπαιδευτικός απινιδωτης.

Με τέτοιες κινήσεις γίνονται ουσιώδεις παρεμβάσεις σε γήπεδα κ αθλητικούς χώρους κ μάλιστα σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Η προσφορά της εταιρείας έγινε με γνώμονα ότι στα γήπεδα του συλλόγου καθημερινά αθλούνται πέρα από τους αθλητές του συλλόγου ακόμη αθλητές κ συνοδοί όπου κατά διαστήματα φιλοξενούνται από διάφορες πόλεις της Ελλάδας από άλλες ακαδημίες, γονείς φίλοι αλλά αθλούνται και καθημερινά κ απλοί πολίτες.

Μετά από αυτή την ενέργεια ο Α.Ο. Πύργου είναι η πρώτη ομάδα που αποκτά δικό της φορητό απινιδωτη.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Θεσσαλία: 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα πανώλης των μικρών μηρυκαστικών σε Τρίκαλα και Λάρισα

Θεσσαλία: 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα πανώλης των μικρών μηρυκαστικών σε Τρίκαλα και Λάρισα

Ολοκληρώθηκαν οι κτηνιατρικοί έλεγχοι στις ζώνες προστασίας – Περισσότεροι από 100 κτηνίατροι στο πεδίο …
Καλαμπάκα: Βρήκε το αυτοκίνητό της βαμμένο με σπρέι

Καλαμπάκα: Βρήκε το αυτοκίνητό της βαμμένο με σπρέι

Σοκ υπέστη μια Καλαμπακιώτισσα όταν ανακάλυψε ότι άγνωστοι είχαν μουτζουρώσει το όχημα με σπρέι …
45χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου

45χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου

Τέλος στην ζωή του έδωσε ένας 45χρονος άνδρας με καταγωγή από την Αλβανία, μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου …