Δωρεά φορητού εξωτερικού απινιδωτη στον Α.Ο. Πύργου

Θωρακίζει την υγεία στο γήπεδο Πύργου Τρικάλων το κατάστημα ανταλλακτικών Χριστάκος.

Με οδηγό τη θεμελιώδη αξία της Υγείας & Ασφάλειας και μακρόχρονη παράδοση συνεισφοράς στην τοπική κοινωνία, κ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κατάστημα ανταλλακτικών Χριστάκος προχώρησε σε δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Αθλητικό Σωματείο Α.Ο. Πύργου,

Προασπίζοντας την υγεία των νέων αθλητών της περιοχής του Πύργου κ των Τρικάλων και προωθώντας την έννοια της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της πρόληψης, η εταιρεία Χριστάκος στηρίζει το Σωματείο με στόχο να θωρακίσει τα μέλη του, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής απέναντι σε έκτακτα συμβάντα που απαιτούν άμεση επέμβαση. Με αυτή τη δωρεά, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι η δημόσια υγεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά του, ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει να υπηρετεί με πρωτοβουλίες στήριξης προς την τοπική κοινωνία όπου δραστηριοποιείται.

Η παράδοση του φορητού εξωτερικού Απινιδωτή έγινε από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Χριστακο Αιμίλιο και Χριστάκο Αθανάσιο στους υπεύθυνους του συλλόγου ,να σημειωθεί ότι ο σύλλογος διαθέτει ήδη πιστοποιημένους προπονητές για την χρήση του,ενώ τις επόμενες ημέρες θα διοργανωθεί κ σεμινάριο πρώτων βοηθειών κ επίδειξη χρήσης του απινιδωτη σε γονείς αθλητές κ φίλους του συλλόγου κ σε απλούς πολίτες που θέλουνκαθώς διατίθεται κ εκπαιδευτικός απινιδωτης.

Με τέτοιες κινήσεις γίνονται ουσιώδεις παρεμβάσεις σε γήπεδα κ αθλητικούς χώρους κ μάλιστα σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Η προσφορά της εταιρείας έγινε με γνώμονα ότι στα γήπεδα του συλλόγου καθημερινά αθλούνται πέρα από τους αθλητές του συλλόγου ακόμη αθλητές κ συνοδοί όπου κατά διαστήματα φιλοξενούνται από διάφορες πόλεις της Ελλάδας από άλλες ακαδημίες, γονείς φίλοι αλλά αθλούνται και καθημερινά κ απλοί πολίτες.

Μετά από αυτή την ενέργεια ο Α.Ο. Πύργου είναι η πρώτη ομάδα που αποκτά δικό της φορητό απινιδωτη.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή