Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δωρεά τροφίμων στο Δήμο Αργιθέας από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε, με την παρουσία του Δημάρχου Ανδρέα Στεργίου και της Αντιδημάρχου Όλγας Κορλού, η παράδοση τροφίμων στο Δήμο Αργιθέας κατόπιν της σημαντικής δωρεάς του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Η διάθεση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19.

Το συντονισμό του εγχειρήματος είχε αναλάβει εξαρχής η ΚΕΔΕ, ενώ η δωρεά διατέθηκε μέσω πίστωσης από την Ελληνική Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως με διακριτικό τίτλο METRO, η οποία και παρέδωσε τα τρόφιμα στο δημοτικό κτίριο της Αγορασιάς.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τα στελέχη του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στους δικαιούχους σύμφωνα με τα κριτήρια κατανομής όπως προέκυψαν από την υπ.αριθμ. 73/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ο Δήμος Αργιθέας θα ήθελε να ευχαριστήσει το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την ΚΕΔΕ για τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία και την πολύτιμη προσφορά.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αργιθέας

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή