Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δωρεάν «Αθληση για Ολους» από τον Δήμο Τρικκαίων

Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» . Συνεισφέροντας στη βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης και στην ενίσχυση της άθλησης για διαφορετικές ηλικίες, ο Δήμος Τρικκαίων ξεκινά την υλοποίηση του προγράμματος στις αρχές Δεκεμβρίου 2019.
Για έξι ημέρες την εβδομάδα (από Δευτέρα έως και Σάββατο) σε εγκαταστάσεις του Δήμου, θα υλοποιηθούν τα 4 διαφορετικά προγράμματα. Οι εγκαταστάσεις είναι Δημοτικά Σχολεία, το πάρκο του Αγίου Γεωργίου και το Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Αναλυτικά τα προγράμματα:

  1. Για κάθε ενδιαφερόμενο: εναλλακτικές μορφές άσκησης (Yoga, Pilates, Aqua Aerobic , αεροβική γυμναστική, κ.λπ.) για όλες τις ηλικίες από εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.
  2. «Άθληση & Γυναίκα»: θα υλοποιηθεί στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων των σχολείων 2ο Λύκειο – 7ο Γ.ΕΛ. – 31ο Δημοτικό – 35ο Δημοτικό – Μεγαλοχώρι – Παλαιόπυργος.
  3. Πρόγραμμα «Aqua Aerobic» στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.
  4. Πρόγραμμα «Άσκηση στα Πάρκα Άθλησης και Υγείας» στο πάρκο Αγίου Γεωργίου.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν σε κάποιο  πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2431353524  Τμήμα Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Η υποβολή της σχετικής αίτησης πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα ιατρική βεβαίωση από ιατρό Γενικής Ιατρικής, που να βεβαιώνει την καλή κατάσταση του αθλούμενο.

Υπενθυμίζεται ότι τα προγράμματα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ για τους ενδιαφερόμενους/ες τρικαλινούς/ες.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή