Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δουλειές του…ποδαριού στα Τρίκαλα

Με τρίμηνες συμβάσεις ακόμη και σε μεγάλα εργοστάσια και βλέπουμε…

Η εργασιακή επισφάλεια συνοδεύει χιλιάδες νέους εργαζόμενους στον νομό Τρικάλων. Όπως κατέγραψε εξάλλου και σε πρόσφατο ρεπορτάζ το trikalanews.gr κάθε μήνας είναι και μια νέα ιστορία για τους εργαζομένους και ανέργους, με τους αριθμούς απασχόλησης και απολύσεων να εμφανίζουν μεγάλες αποκλίσεις.

Μιλώντας με νέα κυρίως άτομα στην περιοχή, που παλεύουν να βρούνε μια σταθερή εργασιακή θέση για να μπορέσουν να χτίσουν τη ζωή τους, μας εξηγούν ότι κάτι τέτοιο είναι σαφώς δύσκολο. Σχεδόν ακατόρθωτο… Τις περισσότερες φορές οι εργασιακές θέσεις αφορούν πρόσκαιρη απασχόληση ή κάποιο εντελώς ασαφές περιβάλλον όσον αφορά ωράρια, μισθούς υποχρεώσεις κοκ.

Η καλύτερη περίπτωση δε μπορεί να είναι σε κάποια από τις μεγάλες επιχειρήσεις στην περιοχή. Μισθολογικά τουλάχιστον. Όμως, κι εκεί ακόμη, επιλέγονται ώστε να δουλεύουν  με τρίμηνες συμβάσεις. Το ζήτημα προβληματίζει και προκαλεί ερωτήματα όχι μόνο για το εργασιακό μέλλον των συμπολιτών μας, αλλά και για το επιχειρηματικό μέλλον της περιοχής μιας και η σταθερότητα στους χώρους εργασίας προφανώς δείχνει αναπτυξιακή προοπτική συνολικά για την οικονομία του νομού Τρικάλων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή