Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δράσεις ενόψει του Μύλου των Ξωτικών

Μαζί Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων-Δήμος Τρικκαίων, για το «Μύλο των Ξωτικών»

Να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα τη διασύνδεσης της τοπικής αγοράς με το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας, προσπαθούν ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων.

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του διευρυμένου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΤ, με τη συμμετοχή των μελών της Επιτροπής Εκδηλώσεως των εμπόρων και παρουσία του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, του προέδρου της e-trikala Γιάννη Κωτούλα και του ενταταλμένου συμβούλου «λαϊκών αγορών» Φόρη Ρόμπου.

Ο πρόεδρος του ΕΣΤ Χρήστος Μπλουγούρας αφού αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία των δυο πλευρών τα τελευταία χρόνια, στάθηκε στην ανάγκη και ενταχθούν στο φετινό πρόγραμμα του «Μύλου» περισσότερες ενέργειες που θα έχουν αναφορά στην αγορά της πόλης. Υπογράμμισε ότι θα πρέπει να συνταχθεί ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο των Τρικάλων, στους εμπορικούς δρόμους, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον ακόμη καλύτερο στολισμό της πόλης.

Από την πλευρά του δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής η διάθεση είναι αυτή ακριβώς και πλέον θα συζητηθούν τις επόμενες μέρες οι ακριβείς δράσεις που θα διεξαχθούν.

Εκτός των ζητημάτων της συνεργασίας για το «Μύλο των Ξωτικών» τέθηκαν και ζητήματα καθημερινότητας, λειτουργίας των λαϊκών αγορών, αλλά και του μεγάλου project του openmall.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή