Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δράσεις και έργα του Δ. Τρικκαίων συζητήθηκαν με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων

Τρία τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων και του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του κ. Χρ. Μπλουγούρα, συναντώμενος με τα μέλη του ΔΣ, παρόντος και του προέδρου της e-trikala ΑΕ, Γ. Κωτούλα.
Βασικό και κυρίαρχο αντικείμενο της συνάντησης, η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και οι εκδηλώσεις στα Τρίκαλα.

Χριστούγεννα στα Τρίκαλα
Μπορεί ο Μύλος των Ξωτικών να… ξεκουράζεται για μία χρονιά, ελέω κορονοϊού, αλλά, όπως τονίστηκε, ήδη ο προγραμματισμός υπάρχει.

Ο κ. Παπαστεργίου και ο κ. Κωτούλας ανέπτυξαν τις σκέψεις, τις προτάσεις και τον σχεδιασμό που ήδη έχει γίνει σε επίπεδο εκδηλώσεων και δράσεων. Κυρίαρχο είναι, να τηρείται κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο, ώστε να προστατεύεται η υγεία των πολιτών. Αλλά, ταυτοχρόνως, επιλεγμένες δράσεις σε διάφορα σημεία στο κέντρο των Τρικάλων, θα δίνουν το χριστουγεννιάτικο «χρώμα» που χαρακτηρίζει την πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.
Το αναλυτικό πρόγραμμα συζητήθηκε με τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ βεβαίως έπονται τροποποιήσεις, αναλόγως και των δεδομένων της περιόδου των εορτών.

Έργα στην πόλη
Στο ίδιο πλαίσιο και συμπληρωματικά, έγινε συζήτηση για τα έργα που ήδη υλοποιούνται στην πόλη. Με αφορμή τη λαϊκή αγορά, που μετά από σχεδόν 45 χρόνια αναπλάθεται χωροταξικά, ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε στα οφέλη που προκύπτουν για τον καταναλωτή, τον πολίτη, το κυκλοφοριακό, τον εμπορικό κόσμο και ειδικά στο κέντρο της πόλης.
Επίσης ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό για τα υπόλοιπα έργα, όπως τις εγκρίσεις και τις αναμενόμενες δημοπρατήσεις έργων. Κυρίαρχα, ο Ληθαίος ποταμός και η ανάπλασή του, ο ποδηλατόδρομος στην οδό Κονδύλη και οι γενικότερες θετικές αλλαγές που αυτά τα έργα περικλείουν για την πόλη και τις σύγχρονες συνθήκες για την τόνωση της τοπικής οικονομίας.
OpenMall
Ένα από τα βασικά έργα, επίσης που σχεδίασε ο Δήμος Τρικκαίων, είναι και το Ανοιχτό εμπορικό Κέντρο, το OpenMall. Συζητήθηκαν, επομένως, όλο το σχετικό πλαίσιο μελετών, η πορεία της προετοιμασίας του και τα ειδικότερα ζητήματα, με στόχο την ταχύτερη υλοποίηση του έργου.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων    

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή