Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δράση στο ΓΕΛ Βαλτινού για παροχή πρώτων βοηθειών στο σχολείο

Με αίσθημα ευθύνης και με δεδομένο πως η έγκαιρη χορήγηση πρώτων βοηθειών σε παιδιά μετά από ατύχημα ή απρόοπτο συμβάν είναι υψίστης σημασίας και μπορεί να σώσει ζωές, η ομάδα του άξονα των επιμορφωτικών δράσεων, που συγκροτείται από τους εκπαιδευτικούς Παπαδοπούλου Πηνελόπη-Συντονίστρια και τα μέλη Φασουλή Αικατερίνη, Σταμάτη Απόστολο, Γουσοπούλου Κωνσταντινιά, οργάνωσε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση της σχολικής μονάδας, επιμορφωτική εκδήλωση με στόχο την επαρκή  ενημέρωση των εκπαιδευτικών καθώς και την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων  για τη σωστή παροχή πρώτων βοηθειών που θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ασφαλούς και υγιούς σχολικού περιβάλλοντος.

Η επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 στο αμφιθέατρο του ΓΕ.Λ. Βαλτινού με εισηγητές την κα Γιάκιμοβα Βέλεσα-Γενικό/ Οικογενειακό Ιατρό και τον κ. Αγιοκυριακιώτη Βασίλειο-Παιδίατρο του Κ.Υ. Πύλης.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με ερωτήματα των επιμορφούμενων για συμβάντα που αντιμετωπίζουν στη σχολική τους καθημερινότητα με έκδηλη την αγωνία τους για τον τρόπο αντίδρασης.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Γενικού Λυκείου Βαλτινού ευχαρίστησαν τους δύο γιατρούς του Κ.Υ. Πύλης για την άμεση ανταπόκριση και την καθοριστική τους συμβολή στο δύσκολο και υπεύθυνο  έργο του εκπαιδευτικού.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή