Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των εορτών από τον Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Το Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πιστό στις αρχές ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης και της προσφοράς συνεχίζοντας το έργο του, στάθηκε και αυτές τις Άγιες Μέρες αρωγός σε οικογένειες που στηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσφέροντας υλική και ηθική συμπαράσταση.   

Μοναχικοί ηλικιωμένοι που όλη τη χρονιά στηρίζονται από τις  ακούραστες εθελόντριες, δεχόμενοι τη στήριξη τους  και τις φροντίδες τους και αυτές τις μέρες δέχτηκαν  ηθική και  υλική συμπαράσταση (τρόφιμα και λοιπά είδη).

Πολύτιμοι αρωγοί του έργου του Τμήματος ήταν η  Αστυνομική Δ/νση Τρικάλων, που παρέδωσε σημαντική ποσότητα τροφίμων, παιχνιδιών και ιματισμού, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, κασθώς και τοπικές επιχειρείς.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συνεισφορά συμπολίτισσας, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, και που προσέφερε τρόφιμα για 75 οικογένειες.

Η Πρόεδρος του Τμήματος, Εθελόντριες και η Εκπαιδεύτρια επισκέφθηκαν το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, έψαλαν τα κάλαντα και προσέφεραν δώρα και γλυκίσματα στους περιθαλπόμενους.

Επισκέφθηκαν τον ξενώνα ΨΥΧΑΡΓΩ-ΠΥΞΙΔΑ με γλυκίσματα και παρευρέθησαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δομής Σ.Υ.Δ. Άγιοι Ανάργυροι- Π.Ο.Φ.Ε.Κ.Ο. αλλά και του ΔΙΟΓΕΝΕΙΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟΥ- ΕΠΑΨΥ, όπου το Τμήμα προσέφερε γεύμα στους τροφίμους όπως στο εξής θα προσφέρει σε σταθερή βάση.

Επισκέφθηκαν επίσης την παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων με Άγιο Βασίλη όπου και μοίρασαν δώρα στους μικρούς ασθενείς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τις εθελόντριες, το προσωπικό του Τμήματος και όλους τους φορείς και τις επιχειρήσεις που έμπρακτα στηρίζουν το έργο του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή