Δρομολογείται η ελεγχόμενη στάθμευση και στην Καλαμπάκα

Ως λύση στο κυκλοφοριακό αλλά και ως ένας τρόπος να διασφαλιστούν έσοδα για τον εκάστοτε δήμο, προωθείται η ελεγχόμενη στάθμευση όχι μόνο από τους Δήμους αλλά και από τα προγράμματα ψηφιακών καινοτόμων δράσεων που για να τα απορροφήσει ένας Δήμος θα πρέπει να εμπεριέχεται και η καθιέρωση της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Έτσι, στον χορό της ελεγχόμενης στάθμευσης αναμένεται να μπει και η Καλαμπάκα μέσα από πρόγραμμα ψηφιακής αναβάθμισης, γεγονός που επιβεβαίωσε στο Trikalanews.gr και ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος.

Η διαδικασία βέβαια είναι αρκετά πρώιμη, αλλά δεν αποκλείονται αντιδράσεις. Ο κυρίαρχος προβληματισμός αφορά όχι την ωφελιμότητα αλλά τα προβλήματα της καθημερινότητας που προκύπτουν κυρίως λόγω της μη ύπαρξης επαρκών χώρων στάθμευσης χωρίς κόστος ώστε να κοστολογηθεί αντίστοιχα το παρκάρισμα εντός κέντρου. Προβληματισμός που από κανέναν δήμο δεν έχει απαντηθεί επαρκώς, ούτε και από τον Δήμο Τρικκαίων που ήδη εφαρμόζει παρκάρισμα επί πληρωμή στο κέντρο.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Το Νοτιοδυτικό ρεύμα που επικρατεί στις κατώτερες στάθμες της ατμόσφαιρας στις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο …
Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

«Εκπληρώνουμε την υπόσχεση που δώσαμε ως πόλη», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος …
Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

 Δημήτρης Κουρέτας από Φαρκαδόνα:  «Όλοι  μαζί  ένα μέτωπο για να προχωρήσει η αποκατάσταση» …