Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δρόμος …πίστα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής επαρχιακής οδού Γόμφων-Γελάνθης-Λαζαρίνας.
 
Σύμφωνα με την σχετική μελέτη  της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής επαρχιακής οδού Γόμφων-Γελάνθης-Λαζαρίνας,. Συγκεκριμένα, εκτελέσθηκαν έργα χωματουργικά, τεχνικά και οδοστρωσίας  μήκους  2.100 μέτρων, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης επισκεπτόμενος το έργο δήλωσε ότι «Το συγκεκριμένο έργο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς συνιστά τη συντομότερη οδό σύνδεσης των Γόμφων με τη Γελάνθη και την Λαζαρίνα.
Με την βοήθεια των τοπικών αρχών και την άριστη συνεργασία του  Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γόμφων Αθανάσιου  Ποντίκα,  προχωρήσαμε στην κατασκευή της επαρχιακής οδού ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των πολιτών.

Αποτελεί προτεραιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού η επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και  η διευκόλυνση των πολιτών στις  καθημερινές τους δραστηριότητες  και μεταφορές».
 
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή