Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δύναμη ελπίδας για τα Τρίκαλα ο Κώστας Σκρέκας

Δύναμη ελπίδας για τα Τρίκαλα ο κ. Κώστας Σκρέκας, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες του σε όλη την Π.Ε. Τρικάλων. Την Τρίτη και Τετάρτη ο Βουλευτής και Πρώην Υπουργός επισκέφτηκε τα χωριά της Δ.Ε. Γόμφων (στο Δροσερό, τη Μουριά, την Πηγή, τη Λυγαριά, τους Γόμφους, το Παλαιομονάστηρο, την Κάτω Ελάτη, το Δενδροχώρι, τη Φωτάδα και το Βαλτινό) και είχε ειλικρινή διάλογο με τους κατοίκους τους.

Ο Πρώην Υπουργός μετέφερε το μήνυμα ελπίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Όπως τόνισε, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύεται ότι θα μειώσει τα φορολογικά βάρη για όλους τους Έλληνες και θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Διαβεβαίωσε ότι με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα θα αλλάξει πρόσωπο μέσα στα επόμενα χρόνια, καθώς στόχος είναι να «μεγαλώσει η πίτα» ώστε να έχουν όλοι οι Έλληνες μεγαλύτερο μερίδιο στον πλούτο και όχι να γίνεται διαχείριση της φτώχειας όπως κάνει ο κ. Τσίπρας. Στάθηκε στην αύξηση των επενδύσεων η οποία θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες, πολλές και καλά αμειβόμενες  θέσεις εργασίας, ώστε να βελτιωθεί η ζωή όλων των Ελλήνων.
 
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή