Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δυναμική παρουσία 17 Τρικαλινών Επιχειρήσεων στην «FOODEXPO 2018»

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOODEXPO 2018», που διεξήχθη από 10 έως 12 Μαρτίου  στο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Η FOODEXPO είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη παρουσιάζοντας προϊόντα 1.302 Ελλήνων και ξένων εκθετών σε περισσότερους από 72.000 εμπορικούς επισκέπτες από 31.500 επιχειρήσεις της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Οι Τρικαλινές επιχειρήσεις ξεχώρισαν και φέτος με την δυναμική τους παρουσία τόσο μέσω των περιπτέρων του Επιμελητηρίου Τρικάλων όσο και με δικά τους εταιρικά περίπτερα εκθέτοντας τα μοναδικά προϊόντα τους και πραγματοποιώντας γευσιγνωσία σε εμπορικούς επισκέπτες και ξένους food traders.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε B2B συναντήσεις μιας και περισσότεροι από 800 hosted buyers από μεγάλες αγορές στόχους πραγματοποίησαν μέχρι το τέλος της έκθεσης, 15.000 και πλέον προγραμματισμένες συναντήσεις.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή