Δυο έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων

Δυο νέα έργα ξεκινούν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων καθώς υπεγράφη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η σύμβαση κατασκευής με τους αναδόχους.

Πρόκειται για παρεμβάσεις, που υλοποιούνται μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα την αποκατάσταση ζημιών που προκληθήκαν από έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων από 7 έως 10 Σεπτεμβρίου 2016 και αντιπλημμυρική προστασία με επεμβάσεις σε ποταμούς και χείμαρρους πλην Πηνειού ποταμού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ και για την συντήρηση ασφαλτοστρωμένου οδικού δικτύου περιοχής Καλαμπάκας προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Τις μελέτες του έργου συνέταξε η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων η οποία διενήργησε την διαδικασία δημοπράτησης και θα επιβλέψει και τις κατασκευές των έργων.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης επεσήμανε την σημασία των έργων στις περιοχές που πρόκειται να εκτελεστούν και υπογράμμισε την σκληρή δουλειά που υλοποιείται από τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτώνΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή