Δυο οδικά έργα στο Νομό Τρικάλων

Δυο νέα οδικά έργα ξεκινούν στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων μετά την υπογραφή των συμβάσεων κατασκευής από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για οδικές παρεμβάσεις, που υλοποιούνται μέσω του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα 1) Βελτίωση Ασφαλτόστρωση Οδού Ράξα-Βασιλική προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και 2) Βελτίωση – ασφαλτόστρωση δρόμου Φωτάδα-Διαλεχτό, προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ.

Στο έργο «Βελτίωση Ασφαλτόστρωση Οδού Ράξα-Βασιλική» προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, προβλέπονται εργασίες βελτίωσης τμήματος της οδού από Ράξα προς Βασιλική, σε μήκος 1800m περίπου με αρχή το πέρας του υπάρχοντος ασφαλτικού στην έξοδο του οικισμού της Ράξας. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης.

Στο έργο «Βελτίωση – ασφαλτόστρωση δρόμου Φωτάδα-Διαλεχτό», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ προβλέπονται εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης τμήματος της οδού από Φωτάδα προς Διαλεκτό μήκους 900m περίπου. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης. Η αρχή του έργου είναι το πέρας του υπάρχοντος ασφαλτοτάπητα.

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή